Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Randomra beleolvastam a topicba és ezt pont megláttam. Miskolci vagyok, rendszergazda végzettséggel, jelenleg ált.iskolában vagyok rendszergazda. Szeptemberben jelentkeztem egy kazincbarcikai céghez, ahova hálózati szakembert kerestek. Ciscoból már van papírom meg ez a téma érdekel leginkább, jelentkeztem. 160at írtam nettóban.
Az intrejún kb teljesen hülyének állítottak be, mert olyanokat kérdeztem amiket pont nem tudtam és, amikről tudtam, hogy kb 2 hét beletanulni. Érteni kellett szervizeléshez (hp vagy dell hivatalos szerviz volt ez a cég, amiről az álláshirdetésben szó sem volt), szerverhez teljes körűen, aztán a hálózat része tervezéstől kivitelezésen át a karbantartásig. Asszem napi 8-9 óra munka, de ha úgy van meló akkor tovább bent kell maradni, vagy hétvégén bemenni. 110et adtak volna. Az egyik ott dolgozó fiatal srác is bent volt az interjún, és mikor megtudta, hogy 160at kértem, kinevetett, hogy még ő sem kap ennyit.
És itt kapcsolódik a mondandóm a kommenthez amire reagáltam. Aki hülye.. Meg szintén ez a srác mondta, hogy amikor éppen vmi laptopot szedtem szét, hogy ennek készségszinten menni kell (ez volt a kulcsszavuk..) mert ő nem fog felettem állni és magyarázni hogy mit hogy kell. Na mondom akkor jólvan köszönöm. Ilyen munkahelyi környezetbe menjen az akinek két anyja van és egy utcában laknak

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest