Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
válasz
ladybug
üzenetére
Nálunk soha nem jöhetett be a kutya a lakásba, még kölyökkutya korában sem. (Most max felmenni tudnák hozzátok, mert Soltvadkerten vagyok.
)Amúgy van erre módszer, hogy ne mászkáljon be, mondjuk ezt még kölyök korban hatásos. Ki kell nyitni az ajtót, valaki egy törölközővel/ronggyal az ajtó mellé áll, úgy hogy a kutya ne lássa. (Nem az ajtó mögé, hanem a szemben az ajtóval, a fal mellé.) Majdnem kifelejtettem, nem szabad ilyenkor behívni, mert akkor oda a gaziba vetett bizalom. Amikor a buskija megjelenik az ajtóban felé kell csapni a törölközővel, de nem meg ütni ja és közben rá is kell szólni, hogy "kifelé". Ettől megijed. Kb 2-3 alkalom és a kutya nem fogja a küszöböt átlépni, ha mégis elég ha rászólnak és egyből nyargal kifele.
Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)Amúgy van erre módszer, hogy ne mászkáljon be, mondjuk ezt még kölyök korban hatásos. Ki kell nyitni az ajtót, valaki egy törölközővel/ronggyal az ajtó mellé áll, úgy hogy a kutya ne lássa. (Nem az ajtó mögé, hanem a szemben az ajtóval, a fal mellé.) Majdnem kifelejtettem, nem szabad ilyenkor behívni, mert akkor oda a gaziba vetett bizalom. Amikor a buskija megjelenik az ajtóban felé kell csapni a törölközővel, de nem meg ütni ja és közben rá is kell szólni, hogy "kifelé". Ettől megijed. Kb 2-3 alkalom és a kutya nem fogja a küszöböt átlépni, ha mégis elég ha rászólnak és egyből nyargal kifele.