Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Tudom, de nem vagyok egy fosós gyerek...ha kapok az arcomra, akkor kapok, adok én is amennyit tudok
Ha meg benne leszek a hírekben, mint egy srác akit megtaláltak az erdőben, mert elásták (persze csak miután eltörették kezét lábát), akkor gondoljatok rám 
Amúgy pedig nem gondolom azt, hogy bárki is ilyet tenne, kis hal vagyok én ahhoz, hogy megérjek ennyi fáradtságot (törés kivitelezése, ásás - bár lehet azt nekem kell?
)(Kolombusz): Nekem csak annyi jött le, mintha a srác kissé be lenne anyagozva, de szerintem most nem kötözködött, csak jóindulatból mondta

Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Pánik a memóriapiacon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha meg benne leszek a hírekben, mint egy srác akit megtaláltak az erdőben, mert elásták (persze csak miután eltörették kezét lábát), akkor gondoljatok rám