- Vezetékes FEJhallgatók
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ezt a címemet én sem adom meg semmi publikus helyen (feltéve ha az egyetemi ETR biztonságos ilyen szempontból
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.#36743: ahan, erre fel csappant meg itt hirtelen a forgalom. Pedig már kezdem azt érezni hogy itt is ha megjelenek mindenki eltűnik. Egy külföldi oldalon szoktam néha beszélgetni (zenei klipp gyűjtős oldal) és ott van az hogy amikor megjelenek mindig feltűnően csönd van.

Aktív témák
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- HBO Max
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Csak a barátokhoz és a hivatalos helyekhez használom. De mégcsak nem is nagyon látogatok ilyen témájú oldalakat (sex-re gondolok és nem a pénisz nagyobbításra
), szóval ötletem nincs honnan másznak be. Sejtésem szerint generált email címekkel dolgoznak és az én fiókomat pont sikerült összehozniuk.