Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
nem, nem mindenben lehet találni hasznosat, SŐT!
Ha már főiskola/egyetem:
környezetmérnök vagyok, szakmában egy pillanatot se dolgoztam, mert nincs "ránk" szükség - túltermelés is van "belőlünk" (na persze nem annyira, mint a közgazdákból/jogászokból/infósokból), ha átlagban minden hetedik(!!!) ember szakmán belül dolgozik, akkor összetehetjük a kezünket...
Ha hiszed ha nem, fősulin (szakirányú középsuliból jöttem) SEMMI gyakorlati képzést nem kaptunk (nekem szerencsém volt 1-2 szintén hasonló cipőben járó szaktársammal), én max a KIR, ISO 14001 témakörökben hallottam újakat..
Másfél éven keresztül semmi szakmai cucc/tárgy nem volt, csak javarészt hülyeségek... Sokszor természetesen megspékelve irgalmatlan szivatásokkal...Tanulás itthon igenis sokszor hiábavaló, mert javarészt lexikális tudással tömik az emberpalánták fejét, ahelyett, h megtanítanák "teamwork"-re, ÖNÁLLÓ gondolkodásra...
UFF.
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HBO Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Anime filmek és sorozatok
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- További aktív témák...
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest