Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én megtenném moderátornak.
Az biztos , hogy akkor rend lenne és fegyelem
Nem akarok belefolyni a dolgokba, de aki ismer, tudja melyik oldalonn állok ebbena témában.
Viszlát: Nagyon nem sértődésről van szó.
Szerintem tök korrekt megkérdezni, hogy ha valakit végleg!!! kitiltanak, akkor mi alapján engedik mégis vissza, ugyanazzal a nickkel.
Ott van pl. erdey_a is, ő is ki lett tiltva az eredeti nickjével, nem is kapta vissza, soha!!!
Ezért is rtam egy másik topikban, hogy hülyeség volt csacsit ilyen "végleg kitiltunk" listára tenni, főleg, hogy mint később kiderült, nem volt végleg kitiltva. Nem konzekvens gyakorlatilag.. Nekem legalábbis. De örülök Csacsinak is. Meg a pingvinnek is. Csak akkor ne legyen ott a végleg szó. Egyébként nem muszáj hinni nekem
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
aszittem elso hozzaszolo vagyok
amujgy meg kapjatok elo a szilveszteri hangulatot
ilyenkor minden lzabb
nem tudom miert de igy alakult
tv radio,ujsag,stb
ja es nyugi es BUEK
/szerintem/ -
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Első Tivadar
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest