- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[irtó gonosz mód]
Most találtam egy jó kis sms-t nagyon ide passzol , lehet hogy ezt kéne neki megírnom?:
''Rég hallottam rólad te szép magyar tarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka. Sajgó segged likát ápold hideg jéggel, és ha nem volt elég, ku**sd magad széjjel!''
Vagy rögtön a következő:
''Mióta vártam és vártam, de csak nem jött üzenet, rájöttem hogy csakis tőled lehet;))''
[irtó gonosz mód]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Erre is gondoltam már, de az akkor lenne jó, ha látnék rajta egy kis hajlandóságot. Ha elhihetném, hogy őszintén örült hogy megtaláltam. Amúgy meg lehet hogy ez lesz a vége. Rontani nem ront, és akkor legalább rólam senki nem mondhatná hogy nem voltam teljesen nyílt és őszinte. De ez még nem most lesz. Most még megint várok. Vasárnap éjszaka óta hagy emésztgesse csak azt, hogy találkozni szeretnék vele. Még a végén megfekszem a gyomrát.

Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Apple iphone 13 Pro 128Gb/ Max , kártya független, szép állapotban
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most találtam egy jó kis sms-t nagyon ide passzol , lehet hogy ezt kéne neki megírnom?: