Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- SSD kibeszélő
- Xiaomi LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[irtó gonosz mód]
Most találtam egy jó kis sms-t nagyon ide passzol , lehet hogy ezt kéne neki megírnom?:
''Rég hallottam rólad te szép magyar tarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka. Sajgó segged likát ápold hideg jéggel, és ha nem volt elég, ku**sd magad széjjel!''
Vagy rögtön a következő:
''Mióta vártam és vártam, de csak nem jött üzenet, rájöttem hogy csakis tőled lehet;))''
[irtó gonosz mód]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Erre is gondoltam már, de az akkor lenne jó, ha látnék rajta egy kis hajlandóságot. Ha elhihetném, hogy őszintén örült hogy megtaláltam. Amúgy meg lehet hogy ez lesz a vége. Rontani nem ront, és akkor legalább rólam senki nem mondhatná hogy nem voltam teljesen nyílt és őszinte. De ez még nem most lesz. Most még megint várok. Vasárnap éjszaka óta hagy emésztgesse csak azt, hogy találkozni szeretnék vele. Még a végén megfekszem a gyomrát.

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most találtam egy jó kis sms-t nagyon ide passzol , lehet hogy ezt kéne neki megírnom?: