Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Road Runner
üzenetére
Nem lehet sikeres ember, aki budikavan dobol.
-
Kidus
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem tiv altal atmoderalt post, ezt em irtam, mivel az en laptopom mar aluszik, nincs kedvem felkelteni, ezert Kidi geperol irok.
poftsoft: Az padawan. nem pedavan, meg pedalvam, meg pedalvan meg mittomen. I'll turn you to the dark side ha megeccer ilyeneket irkalol...
tiv83us
ps: A kava, az valaminek a pereme... Pl a kutnak is van kavaja /pereme/. - Kidus -
Kidus
őstag
Ma vagyunk 2 evesek a dragaval

Tegnap szereztunk egy ilyet [link] , es elmentunk a legjobb steakhouse-ba, ahol valaha voltam, es ugy bezabaltunk, hogy meg az asztaltol valo felallas is nehezsegeket okozott
[link]
Ja es vezettem kicsit azt a nagy dogot, most mar ertem, mire jo az ilyen kocsi
Meg mindig itt all a haz elott, kedves meg alszik.... lehet hogy lesurranok es....... -
Kidus
őstag
Nutellas tejszinhabos gofri

-
Kidus
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Az a baj, hogy hiaba vitatkozunk errol ( bar lehet, meg erdekes tema, stb... ), sajnos nem rajtunk mulik, meg akkor sem, ha egyutt kitalaljuk, hogy lehet megmenteni a vilagot.
De reszemrol: mindket oldalon van igazsag, mindenki ugyanazt akarja ( mar aki nem penzt ), csak hat rab*sztunk igy is ugy is.
Aktív témák
Hirdetés
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest