Hirdetés
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 42
- (téma lezárva)
- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- Bővítményekkel zárkózna fel az Apple az AI versenyben
- TV vásárlási útmutató 2026 – OLED, QLED, melyiket érdemes megvenni?
- Olcsóbb opció jött a Keychrontól a num pados Q6 Ultra 8K-ra
- Nem muszáj egy vagyonba kerülnie egy korrekt egérnek
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Kicsit gyakoroltam az ostorral, egész jól kézre áll. Csíp is elég szépen.

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Atesz lebukott:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(21:41:57) Nim: tudsz valami normális szexshopot aminek van webshopja és magyar is?
(21:42:15) (nah) KrenAtesz: ?
nem szoktam ilyeneket nézegetni
(21:42:29) Nim: ejnye-bejnye
(21:43:18) Nim: Vaterán keresztül találtam egy lovasboltot ahol lehet kapni ostort
(21:43:28) Nim: kicsit egyszerűbb mint ami nekem van az 15k
(21:43:39) (nah) KrenAtesz: azigen
(21:43:57) Nim: picit sok, de végsősoron korrekt
(21:44:10) Nim: mintha valamelyik szexshopban is 7k körül láttam volna a többségét
(21:44:19) Nim: és azok csak játékszerek
(21:44:24) (nah) KrenAtesz: jaja
(21:44:51) Nim: jaja mi?
(21:44:59) Nim: hányszor próbáltad?
(21:45:31) (nah) KrenAtesz: lebuktam
-
Nimrod
addikt
Akkor a kultúra erősítésre szorul napjainkban.

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Ideje új aláírást betenni.
''Only I can change my life. No one can do it for me.''
Ez mondjuk jó.
''The end of the human race will be that it will eventually die of civilization.''
Ez is milyen igaz.
Szerk.: most jó.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Addikt, te meg még csak őstag vagy. Te ezt nem értheted.

Szerk.: én vidéken mindig valahogy patak mellett voltam, nem volt gond a sör hűtése.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Milyen édi és még kameraérzékeny is.

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Nekem is feltűnt, hogy a mai tizenévesek feltűnően magasak, viszont gyengébbek is.
-
Nimrod
addikt
Francba, most éhes lettem. Tudom, egyek.

És még írni sem tudok.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Néhány perce felszálltak a vadászok, gondolom mentek a Nagyfaluba. Szép lassan szálltak, csak nehogy szárnymosás legyen a vége.

-
Nimrod
addikt
Ebook-ot ami txt vagy éppen pdf formátumban van azt milyen progival érdemes olvasni úgy, hogy könyvjelzőt is tehessek bele?

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Az a majom aki múltkor végigspammelte szinte az összes topicot az online vállalkozásával kiszedte a mailcímem a PH-ról és most mailben támad. Rohadna meg az ilyen.

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Win98 install állományokat másolok egy gépről egy másikra, floppyval, a két gép között egy szoba a távolság. Jó testmozgás.

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Megbolondult az Útvonaltervező. Saccra két órás útra kiírta, hogy 7 óra, a legalább negyed órásra meg hogy 4 perc. Budapesten, BKV-val.

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Csak egy maradhat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Hát nem romantikus?

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Őszinte seggnyalásom a moderátoroknak, én is adminkodom erre-arra, de ennyi hülyét amennyit nektek kell takarítani...

Mondom ezt úgy, hogy néha rálesek a moderátor kerestetik topikra és látom az akció előtt és után állapotot.
Jópár éve itt vagyok a fórumon, most csak én öregedtem ki vagy ennyire romlott a helyzet? Mert régről nem emlékszem hogy ennyire szükség lett volna user röptetésre.
-
Nimrod
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 42
- (téma lezárva)
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xbox Series X|S
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram 512 Gb NVMe Érintőkijelző Boltból Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)