Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
Tényekről beszéltem nem marketingdumáról. Nem tudom mi köze a marketingdumának ahhoz, hogy a lakásomban összesen 1 db hagyományos izzó van. Nem tudom mi köze a marketingdumának ahhoz, hogy a programozható termosztátomat úgy állítottam be, hogy a lehető legkevesebb energiát fogyassza a légkondi. Nem tudom mi köze van a marketingdumának ahhoz, hogy tudatosan energia- és víztakarékos háztartási eszközöket vásárolok és azokat felelősségteljesen használom. Nem tudom mi köze van a marketingdumának ahhoz, hogy a közel lakó barátommal együtt egy gépjárművel megyünk dolgozni kettő helyett. Tömegközlekedés a városunkban reggel 6-tól este 7-ig óránként közlekedő buszjáratokban kimerül, munkánk jellegéből adódóan eleve használhatatlan a számunkra. Apropó, tömegközlekedés, a te városodban hány hybrid busz közlekedik?
Nincsen H2-esem, nem is kellene, igyekszem az amúgy teljesen átlagosnak mondható 3.3 literes motorral rendelkező gépkocsimat a parkolóban pihentetni, ritkán megyek havi 750 mérföldnél többet.
Ha lakóhelyem jellege engedné felszerelnék egy SPS-t a tetőre és hozzákapcsoltatnám az energiaszolgáltatóm rendszeréhez, mert itt ezt is támogatják.
Igen, rengeteg a szennyezés, de nincs még egy olyan ország, amelyik ennyit tenne a természet megőrzése érdekében. Kíváncsi lennék hány madárral, mókussal egyéb állatkával futsz össze a város közepén egy nap. Gondolom a kacsák sem költenének az ablakom alatt, ha nem éreznék jól magukat. Lehet, hogy mégsem annyira rossz hely ez, mint ahogy képzelitek?
Aktív témák
- Jövedelem
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- HTPC (házimozi PC) topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium ALZA Garanciával!
- Nintendo Switch V2 eladó!
- iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs