- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Neem jó, a két kispoharas az csak 2*175=350, a nagy meg 450, és még egy nagy is kevés, mert ayrant csinálok belőle, és tegnap is megcsináltam egy nagyot, lett belőle kb 1 liter, amit aztán 10 perc alatt beszívogattam, és most jó sokat akartam csinálni. 8-10 kispoharassal meg bajlódni, árban se jó annyira. Szóval van bajom elég
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na akkor lássuk... Azt írja wiki, hogy kb 80ezres város Dessau. Feltéve hogy tényleg ott is laktak, és nem csak ott vették a kocsit. Hol is van ez térképen? Sachsen-Anhalt arra emlékszem...[link] Hmm..Na majd még rágódom rajta. Lehet hogy jobban járnék vele mint a sok hülye magyar pics... tisztelet a kivételnek. WB-RH-999. Asszem ez volt a rendszámuk, leírom nehogy elfelejtsem. Na, van rendőr ismerősöm, akik régen jártak shotokan versenyekre némethonba, hátha vannak arrafelé ismerőseik, akik esetleg rákeresnének az adatbázisban. Kezdő gondolatnak nem is rossz. Úgyis fejlesztenem kell a németemet, angolból még egyelőre jobb vagyok.
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HP Thunderbolt 4 kábel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)