Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Mekkora igazság!
Ha egy kicsit odafigyel az ember a főnökére, akkor rengeteg mindent tanulhat tőle. Még azon is érdemes elgondolkodni, hogy ha a főnök nem lenne olyan, amilyen, akkor most lehet máshol dolgozna az ember, ami esetlegesen még rosszabb...
Édesapámnak van egy asztalosműhelye. Sok ember dolgozott már nálunk... Mindig jóban voltam velük, így sokmindent elpanaszoltak nekem apámmal kapcsolatban. Nagyokat hallgattam. Aztán apám is panaszolt nekem, őt is meghallgattam. Fura egy helyzet volt, mert volt igazság mindkét oldalban. De ekkor jött a felsimerés... Lehet jobb szakember az alkalmazott, de ha ezt nem tudja kamatoztatni, akkor azon a bizonyos létrán nem fog feljebb jutni. Így azt mondom mindenkinek, amit apám mondott nekem egyszer: ''Ha már egyszer elkezdtél valamit csinálni, akkor azt csináld meg rendesen, vagy ha úgy érzed neki se kezdj, mert jobb ma egy befejezett meló, mint holnap két rossz''
A marsallbot pedig mindenkinek ott van tényleg, de tudni kell használni!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest