Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
bobsys
veterán
A 8as úton rettentően vigyázz, tele vannak rendőrrel, a 4napos ünnep alatt révfülöpig csak a 8ason volltak rendőrök, de 3 helyen tartottak igazoltatást, Várpalotán meg igencsak mértek jó kis kamerával (bele is futottam szépen
)
a 2x2 sávos út egy ideig autótút amit táblával is jeleznek -
parandroid
félisten
Székesfehérvárig levisz az M7, ott le kell menned a pályáról, kicsit kavarogni Székesfehérvár körül (elég jó a kitáblázás), és a 8-ason tovább Veszprémig. Nagyrészt négysávos, helyenként még el is vannak választva az útpályák, de becsapós, mert többnyire még csak nem is autóút, tehát szigoróan 90, mert rengeteg helyen mérnek. Szerencsére a falvak egy részénél viszont már megépült az elkerülő. Lábtól függően 1-1,5 óra alatt lent vagy.
p -
Minden bizonnyal, csak az a baj, hogy úgy naggyából sem tudom, hogy hol van Veszprém, na meg azt se, hogy melyik pálya megy oda

Pályáról jut eszembe, haza az M6-oson jöttünk, ilyen kihalt autópályát életemben nem láttam, 45km szakasz van Pesttől Dunaújvárosig kész utána vége. Ahogy a magyar gyorsaságot ismerem talán 10-15 év mulva végig tudunk jönni Pécsig autópályán, addig marad a jó öreg 6-os, amiben mellesleg 2. világháborús lövészárkok vannak lassan annyira retek, csak úgy dobálja a kocsit
Olvasgatok itten, és feltünt Parci Házigazda avatarja, most én emlékszem rosszul, hogy 1 tök volt, vagy régen is ez a félig megrohadt smiley volt?

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Netfone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)