Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dilikutya

félisten

Kabaré. Délután az erstés számlámra volt szükségem, vicc ami történt. A sztori eleje az, hogy kb egy éve észrevettem, hogy kártyával automatával nem tudtam pénzt kivenni, az egyenleg szerint zárolva van. Nem törődtem vele, bementem a fiókba, vettem ki pénzt, és ok. Közben feltűnt, hogy a másik, erstés számlámon is ez van. Ma bementem ismét a fiókba, de nem adtak ki pénzt a zárolásra hivatkozva (legutóbb senkit se zavart...). És most jön a poén: nem tudták kideríteni, ki és miért zárolta a számlát, összeült 3 ügyintéző is, vakarták a fejüket, az adatbázis semmi használható adattal nem szolgált, kivéve egy kódot, ami még a postabankos időkből származik, és ennek megfelelően sem ők, sem a rendszer nem tudott mit kezdeni vele. Hosszas telefonálgatás után kiderült, hogy egy pesti fiókban zárolták, ahol én anno bejelentettem lopás miatt a kártya eltűnését. Csakhogy mindez a zárolás előtt 1 évvel történt, azóta van új kártyám, használtam is, pénzforgalom is volt a számlán. Hogy a fenébe lehetséges ez... A kérdéses számlákon nincs semmi teher, hitel, anyámkínja.

Aktív témák