Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Kabaré. Délután az erstés számlámra volt szükségem, vicc ami történt. A sztori eleje az, hogy kb egy éve észrevettem, hogy kártyával automatával nem tudtam pénzt kivenni, az egyenleg szerint zárolva van. Nem törődtem vele, bementem a fiókba, vettem ki pénzt, és ok. Közben feltűnt, hogy a másik, erstés számlámon is ez van. Ma bementem ismét a fiókba, de nem adtak ki pénzt a zárolásra hivatkozva (legutóbb senkit se zavart...). És most jön a poén: nem tudták kideríteni, ki és miért zárolta a számlát, összeült 3 ügyintéző is, vakarták a fejüket, az adatbázis semmi használható adattal nem szolgált, kivéve egy kódot, ami még a postabankos időkből származik, és ennek megfelelően sem ők, sem a rendszer nem tudott mit kezdeni vele. Hosszas telefonálgatás után kiderült, hogy egy pesti fiókban zárolták, ahol én anno bejelentettem lopás miatt a kártya eltűnését. Csakhogy mindez a zárolás előtt 1 évvel történt, azóta van új kártyám, használtam is, pénzforgalom is volt a számlán. Hogy a fenébe lehetséges ez... A kérdéses számlákon nincs semmi teher, hitel, anyámkínja.
Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest