Hirdetés
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Jaj, ne védd már annyira azt a cikket... Két hozzászólást sem ér meg az egész, nem két oldalnyit. A cikk maga a blöff netovábbja, az benne az egyetlen értékelhető (megmosolyogtató) pont, hogy volt pofája a szerzőnek beleírni a 'blöff' szót. Az író egyszerűen nincs képben, gyaníthatóan egy-két sörrel többet ivott a kelleténél, és semmi nem áll össze neki. Most mit szépítsünk ezen? Azért, mert nekem némely jazz-lemez ''magas'', nem mondom rá, hogy értelmetlen... stb. Ha valamit nem értek, nem azt írom, hogy 'ezt meg minek csinálták?', hanem vagy nem szólok hozzá, vagy azt mondom, hogy 'hopp, bocs, ezt nem értem'.
-
PeliScan
addikt
Egyszer nem fordult elő benne az, hogy szerintem, nekem úgy tünt, véleményem szerint, valószínüleg, nekem így jött le, nem biztos de, imho, szvsz. Az pedig, hogy vkinek mi a véleménye, és hogy hogy tudja unalamsan és szarul leírni, nem tartozik rám. de sajnos el kellett olvasnom, mert eddig index olvasó voltam. lehet hogy leszek is, de ez azért zavar.
Aktív témák
- Kés topik
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Napelem
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- DJI mini 3 drón display unit
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest