Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Sipi
addikt
A táblázathoz:
Sörhas: nincs. Sőt, elkezdett kockásodni a pimasz.
Linuxos poló: van kettő Linuxvilágos. Nem vettem, kaptam.
Szemüveg: volt, nem hordom, le vele! Inkább vaksizok.
Sör: naná!
Pizza : megesik.
Sipi -
Sipi
addikt
Linkeket nem tudok, mert én mindezt élőszóban hallottam.

A www.elsolakashitel.hu oldalán viszont elég sok infót találsz, érthető nyelven megfogalmazva. Más bankokhoz is felhasználható.
Esetleg meg tudom adni a pénzügyi tanácsadó srác számát (vagy neki a Tiédet), mert ő valamivel jobban ért hozzá.
(Az a gáz, hogy pl. mióta felvettem a támogatott lakáshitelt, azóta az is kétszer megváltozott, úgyhogy végképp nem tudom követni. Piszkosul variálják...)
Sipi -
Sipi
addikt
Halasztott tőketörlesztésű hitel, életbiztosítással. Az életbiztosítás után adóvisszatérítést kapsz, plusz a befizetett összeg kamatozik. Tíz év után veheted fel úgy, hogy ne kelljen visszaadni az adóvisszaírást. A hitelt 25-30 évre veszed fel, így a legalacsonyabb a havi kamat. Tíz évig csak a kamatot fizeted, plusz az életbiztosításodat. Tíz év után pedig a felvett pénzből a teljes tőkét visszafizeted, és kész.
Ha nem fizetnéd, sokkal drágább a THM-je, mint bármi másnak. De így talán ez jön ki legolcsóbbnak, ráadásul csak 10 éves lesz az effektív futamidő.
Csak meg kell válgatni a kölcsönadó bankot és a biztosítót.
Ja, és ha véletlenül megpurcan az ember, az életbiztosítás miatt a teljes hitelt azonnal vissza tudják fizetni a hozzátartozók, pl. feleség. Így senki sem kerül szarba.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest