Hirdetés
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Hogyan lehet csak a mának élni? Ezt csak önzőségnek tudom felfogni. Nincs terv arra, hogy hogyan akarok majd élni, hol, mit akarok majd dolgozni? Hány gyereket szeretnék, és hol szeretnék velük élni? Szerintem aki komoly kapcsolatban él, tehát házasságot képzel el az adott illetővel, az nem csak arra gondol, hogy de jó MOST, hanem, hogy milyen lesz MAJD! Mi legalábbis gyakran álmodozunk párommal a közös jövőről, ami nap, mint nap távolatt kúszik, és mi is úszunk ebben az örvényben, és ez nagyon jó...álmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
eztet a kompromisszum dógot kevéssé értem: közös gyerek ''helyett'' ''csak'' közös lakás? vannak területek, ahol lehet kompomisszumot kötni, de a gyerek-kérdés tipikusan nem ilyen, és a közös lakást sem ilyennek látom.
viktor: nem győztél meg. sztem nem ''kell''. dehát mások vagyunk, máshogy gondolkodunk.
Aktív témák
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest