Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Na ez az álmodozás max hetente 2x, csak azért mert jól esik...ezek után meg élünk uram!
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...
Tegnap voltunk a Penyige-i Nagyvásáron, állítólag GUINESS rekord döntés volt kötött leves főzésből. Ezt egy 1100 literes üstben főzték, rettentő finom volt, és remélem a rekordot is sikerült beállítani. Szerelmemmel és családunkkal nagyon jól éreztük magunkat, aki teheti jövőre jöjjön el, vagy velünk, vagy családjával, mert élmény nagyon...és azok a régi korok ízei, amiket készítettek...nyami
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0333
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...