- Autós kamerák
- Egér probléma
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Na ez az álmodozás max hetente 2x, csak azért mert jól esik...ezek után meg élünk uram!
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...
Tegnap voltunk a Penyige-i Nagyvásáron, állítólag GUINESS rekord döntés volt kötött leves főzésből. Ezt egy 1100 literes üstben főzték, rettentő finom volt, és remélem a rekordot is sikerült beállítani. Szerelmemmel és családunkkal nagyon jól éreztük magunkat, aki teheti jövőre jöjjön el, vagy velünk, vagy családjával, mert élmény nagyon...és azok a régi korok ízei, amiket készítettek...nyami
Aktív témák
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- xBox One x 1Tb lemezes
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...