Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Megszokás kérdése inkább, úgy gondolom.
Cégnél nekünk is angol billentyűzeteink vannak, én pl két kiosztással használom (ctrl+shift vált). Érdekes is lenne üzleti leveleket írni ékezetek nélkül - hogy a pocsék helyesírást ne is említsem.
Itthon az egyik notebook német billentyűzetű, a másik angol, mindkettú magyar kiosztással megy, sem kedvesemnek, sem nekem nem okoz gondot a dolog.
[]#@ karaktereket én is sűrűn használom, igazából nem okoz gondot egyik sem - jé, most vettem észre, hogy ctrl+c-re felugrik a trillian panelje, ez eddig fel sem tűnt...
Ami érdekessé teszi a kérdést az az, hogy amikor annak idején az egeres topikokat nézegettem, akkor kénytelen voltam külön keresést csinálni 'egér' és 'eger' kifejezésre is, mert sokan a topikcímben sem használnak ékezeteket. És ez azóta is sokszor megzavart már.
Amúgy meg az egész odafigyelés kérdése, hogy egy szép keretes szerkezetbe helyezzem a mondanivalómat.
Szerk: hol a harmadik shift?
Incognito: tényleg, ez valami bug lesz.
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest