Hirdetés
Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én sem változtatok rajta, csak én vezetem az autóm, ezért nem állítja el senki. ~ 250-300 ezer km alatt már hozzászoktam a méreteihez, tudom hol az eleje és a hátulja. Reflexszerűen tolatva parkolok mindenhova (oda is, ahova más szemből áll be), olyan helyekre is, ahova a Corsa se mer beállni (Astra Caravan). Mindenhez hozzá lehet szokni, de egy idő múlva előtérbe kerül a kényelem.
Igen, a háttámla dőlésszögére gondoltam (elnézést a pontatlan fogalmazásért).
Legjobban azokat azautókat utálom, amiken nincs hátsó ablak, nem látom a hátulját. Volt egy Sonata-m, lépcsőshátú, de a hátulját nem láttam. A mögöttem parkoló autók motorháztetejét sem, de csodás volt az ég felé a kilátás. Nehéz volt megszokni, és nem volt rövid autó, de elég szerencsétlen ezeknek az autóknak a hátulja. Egy ideig Vito-val (nincs hátul ablaka) és Ranger-rel (pickup terepjáró) jártam. Ezzekkel nagyon utáltam városban parkolni. Oldalsó tükörből kellett parkolni, és elég nehéz megszokni a hátulját.
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Diablo IV
- Mini PC
- OTP Bank topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest