Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Az oldal sebessége jelentősen sávszélességfüggő, de 384/64 felett a belépőoldalon felül gyors az oldal... Sajnos azt a rendszer motorja miatt nem tudjuk gyorsabbra cserélni.
Igyekszünk beleásni magunkat a html, és php rejtelmeibe, hogy javítsunk a gyári motoron.
Kb 1 hétig hirzárlat volt, mindenki dolgozik, az oldalra nincs idő, Vangelis számtechboltot nyit, Esmein itt moderátorkodik, igy adminisztrátori feladatát nálunk nicsn ideje ellátni, Achill3us alkot-alkot, néha én is írok cikket, de hirre nincs idő, mert kell menni a gimnáziumba dolgozni, a portás ilyenkor dolgozik, a gépemben beszart az nf7, kicserélték egy m,ásikra, rátettek egy nagy gigabyte hűtőt az új lapra, merthogy az jobban hűt (3d cooler), erre a foglalat kitört a helyéről.

Gép nem volt, a régi cyrixot eladtam, tegnap hoztam ki a szervizből, ezárt külön be kellett mennem Miskolcra, ami 35 km-re van...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest