Hirdetés
Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Ahol én szoktam vásárolni ott nem, mert tudják, hogy csak xart viszek vissza, sok teszt után. Meg hát még amit visszavittem, mindent cseréltek.
egyébként jobb helyeken a nagykerben dől el a dolog.
Sok bolt nem is nézi meg ott helyben, hanem felviszi és a nygker szervize eldönti.
Voszont sok bolt ugy vásárol, hogy +2% ért azonnalai cserét kapnak.
vagyis, nem kell kivárniuk a dolgot, és azonnal hozzák a csere késztüléket.
Remélem szerencséd lesz. -
ngabor2
nagyúr
Nekem most is ott van. Mondjuk az enyém azért tartózkodik ott már kb. 2 hete, mert sunyinetes, azt meg nem sietik el...

De a tesztelés a hely felszereltséfétól és a hiba típusától függ. Ha van tesztgép, és a hiba a ''nem bootol vele be a gép'', azt viszonylag könnyű ellenőrizni. Ha viszont, mint a te esetedben, hogy nem mindig reprodukálható módon csíkoz, szerintem tartós teszttel kell leellenőrizni.
Lehetm hogy volt már kérdés, de a hűtés rendben van rajta?
Aktív témák
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest