Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
sajnálom, hogy be lett zárva a topic, egészen megindított ugyanis én is hasonló cipőben járok
terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék
de letettem róla, megelégedtem annyival hogy magamban ünnepeltem és nosztalgiázgattam. tényleg nagyon jó volt látni ahogy fejlődött az oldal és belegondolni is szörnyű hogy mennyi időt töltöttem itt el, bár ez inkább érdem a ph részéről. szóval csak így tovább és gratula az eddigi kitartó munkáért.
egyébként akik puffogtak valszeg azért, mert bennük nincs még meg ez az érzés
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazon Prime Video
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
terveztem, egy hasonló nyitását, mert június 12.-én volt 3 éve, hogy előszöra ph-ra jöttem, nincs másik oldal amire dátum szerint emlékeznék