- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- ASUS notebook topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Ma hajnalban 3:10 -ig nyomtam az Imperium Galactica 2 -őt. Vért izzadtam, mire eljutottam odáig, hogy összegyűjtöttem egy akkora flottát, amivel már úgy gondoltam, hogy lenyomhatom a konkurenciát.
Gondoltam, hogy a 6-7 ''kisebb'' flottám már eléggé erős hozzá. (60-70 nagy hajó: titánok, fejlesztett nehézcirkálók és cirkálók, hozzájuk 5-6-7-800 vadászbombázóval, nehézvadásszal nálam már elég combosnak számítanak) A hátországban is volt még 7-8 az előbbieknél kisebb, minden földi jóval felszerelt flottám, de 3:00 -tól 3:10-ig tartott a gépnek, amíg engem eltakarított az útjából, a saját túlméretes flottájával. (Ami párszáz nagyobb hajóból és kb 2000 vadászból állt.) Szóval, úgy tűnik, hogy megosztottam magamat.
De sebaj, mielőtt megpróbálkoztam a lerohanással, azelőtt csináltam egy mentést. Kialszom magamat és később újra próbálkozom. 
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam, hogy a 6-7 ''kisebb'' flottám már eléggé erős hozzá. (60-70 nagy hajó: titánok, fejlesztett nehézcirkálók és cirkálók, hozzájuk 5-6-7-800 vadászbombázóval, nehézvadásszal nálam már elég combosnak számítanak) A hátországban is volt még 7-8 az előbbieknél kisebb, minden földi jóval felszerelt flottám, de 3:00 -tól 3:10-ig tartott a gépnek, amíg engem eltakarított az útjából, a saját túlméretes flottájával. (Ami párszáz nagyobb hajóból és kb 2000 vadászból állt.) Szóval, úgy tűnik, hogy megosztottam magamat.
De sebaj, mielőtt megpróbálkoztam a lerohanással, azelőtt csináltam egy mentést. Kialszom magamat és később újra próbálkozom.