Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
tudom, hogy kemény hsz, de nem baj. nekem is lehet véleményem attól még, hogy moderátor vagyok. ráadásul ez off topic, és nem bántok senkit.
köszönöm az együttérzést.
bent voltam a rendőrségen. egy faszi unott pofával felvette a jegyzőkönyvet, kedvetlenül pötyögte be az információkat, amiket mondtam neki. azt mondta, majd kijönnek megnézik a terepet. mondom ok. most voltak itt. a terepszemle 2 percig tartott. lefényképezte a házunkat, meg a kocsi helyét. ennyi.
nem lesz belőle semmi. töketlen bunkó banda. legalábbis azok, akik most intézkedtek. nem általánosítok, de nagyon kevés normális rendőr van. ilyen országban élünk.
Aktív témák
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest