Hirdetés
Aktív témák
-
AI
tag
válasz
Loretto
üzenetére
(Na itt vagyok, csak közben rámdobtak valami melót.)
Nem egészen erre gondoltam, leírok inkább egy konkrét esetet:
Volt egy csajszi a haveri körömben, párszor láttam addig életemben. Egyszer a faszijával is találkoztam. A lányról tudni kell, hogy okos, diplomás, a kinézete tipikus ''jókislány''. A hapsijával évek óta együtt van.
Egy buliban jól beb@sztunk, majd kocsiban dugás. Az ezt követő egy-két hétben ez még párszor megismétlődött, utána semmi. Kérdeztem a barátjáról, erre azt mondta hogy szereti, és vele fogja leélni az életét. Időnként (ritkán) azért húz félre, mert izgalmasnak találja, és nem akarja magától megtagadni az ilyen élményeket. A barátjának persze fingja se volt az egészről, és a mai napig sem sejt semmit.
Na remélem ez a sztori segít rávilágítani arra, hogy mire is gondoltam pontosan. A lényeg az hogy (természetesen) nem minden csaj dug félre, csak sokkal több mint gondolnánk.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest