- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Házimozi belépő szinten
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
harag nincs, egy percig sem volt reszemrol, s a helyzeted is megertem, mindossze a reakciod nem tetszett a helyzetre
a gozso fele ''embertipust'' pedig nem ismerem, mert nem olvasom a topicjat (pedig milyen jo tamadasi feluletet adna nehaly emberen
) -- az elso hozzaszolast elolvastam, de ott ugy dontottem, hogy ahhoz, hogy ott lealljak errol vitat nyitni, nekem nincs turelmem
no de te meg fogd fel ezt az egeszet ugy, mint tanulopenzt, legkozelebb cd-t viszel, s mar a kabelnetet is ismered
p.s.: a winxp minimum hardverkovetelmenye 233MHz CPU es 64MB RAM, ez a gep, amit Te irtal, mar az ajanlott hardveren is tulmutat (Bővebben: link)
szerk.: juteszembe: a hetvegen volt szerencsem egy 333-as cerka+128 SD kombohoz es hihetetlen szepen ment rajta az xp, mitobb, akadas nelkul vitte mind a divix, mind a wmv viedokat -- es mindemellett at/atx, es a lep nem volt tobb, mint 20*20cm -- mondjuk volt egy kis gaz az inditasnal, mert az asztalon hevero, ossze nem szerelt ''gep''-bol a monitokabel sulya miatt kibukfencezett a vga (nem volt rogzito az agp-nel), de jo kis cucc az -- starcraft meg dio1 ment is egesz ejjel, meg masnap egesz nap lan-ban
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Latitude 7450 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) -- az elso hozzaszolast elolvastam, de ott ugy dontottem, hogy ahhoz, hogy ott lealljak errol vitat nyitni, nekem nincs turelmem