Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Monitor hiba topik
- Milyen monitort vegyek?
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Kukucska meg a miért moderáltuk totyikot.
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)
Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Programozás topic
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MSI Radeon RX 480 GAMING X 4G - Twin Frozr VI
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Xiaomi 14T 5G 256Gb Dual, kártya független, újszerű
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)