Aktív témák
-
b14
senior tag
Szoktam én mellé beszélni?
Nos: for you: nem szeretem, ha a Milyen büdös a lábad? topicot simán elnézegeti egy moderátor, az új moderátorokról szólót viszont törli, és ha mást egy az egyben törölni kell, az zárja, amit csak be kellene zárni, zt ugy, ahogy van törli. Nem tudom, hogy miert kell egy topicot csak ugy torolni, es megmondja, hogy ott van az elso hszben a válasz, ami már nem is létezik, mert a topic destroyd.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
For all of the moderators: Szerintem haveribbra kellen venni dolgot, nem olyan irodai robotosan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nos, lehet, hogy emiatt a hsz miatt ban lesz nekem, de megkértél rá, hogy azt mondjam, amit gondolok.
Én ezt gondolom (azt hiszem).
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fejhallgatós találkozó
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Robotporszívók
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- JBL STAGE 2 9634
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest