- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Analóg fényképezés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha nem vágom el valahol a mondatot, akkor az egész hsz-t idéznem kellett volna. :)
Én megpróbáltam minél normálisabban viselkedni. Jó, azt odaírtam hogy valószínűleg nem lesz sikeres ez a bazár. De most hogy lehetne emberi hangnemben elmondani? Mert először meg akartam neki írni hogy ezekkel az árakkal itt nem fog labdába rúgni, de akkor meg megint az jön hogy miért bánunk így az újonccal. Idejön mi meg rögtön elcsesszük az üzletét hogy ''ezek az árak itt nem mennek''... Mit kellett volna írni? De komolyan. Én nem tudtam kitalálni semmi jobbat, mintsem megkérdem az árát annak ami kell, és ha jóval drágábban adja mint a bolt, akkor ezzel indoklom hogy miért nem veszek tőle. Szerintem talán még így lehet a legfinomabban tájékoztatni vkit hogy kicsit drágán akarja eladni a dolgokat.
Egyébként érdemes megnézni a tag többi topikját is, van olyan hogy ''nem nem vesz senki?'' ''hahó jöjjön már vki'' és aztán nulla átvezetéssel ''topic zárható''. Ja és közben nem adott el semmit. Szóval nekem kissé fura, de ez most más kérdés.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest