Hirdetés

Aktív témák

• Loretto
    veterán

Na akkor most jól van feltéve a gpu. Nyugodj meg a leirást sztem rosszul olvastad. (vagy fejjel lefele:D)

Tehát ha a csavar alatt és a túloldalon az arany kis menetes csavar alatt is van, akkor jól raktad fel. A back résznek tényleg nem szabad érintenie az alkatrészeket, de fontos, hogy kaptál egy sárga lapon hozzá fóliát. Azt fel ragaszottad rá mielőtt feltetted (back rész aljára, hogy tuti ne legyen érintkezés a nyákokal)?

igen igen feltettem azt kis átlátszó öntapadós cuccot. a nyák csak a fekete gumifüyivel érintkezik közvetenül. és a back nem érintkezik ''nyákokal'' :D
    na ha télleg nincs gond akkor meglett a véleményem az otesről.(nagy szar)
    a gpu felőli borda langyos a back padig hideg a heatpipe szinte hideg.
    ez a 20 nem sok?bár hideg van egy 12cm-es coolink breeze alapfordulaton hűti(op1 helyett), de a proci most 6 fokkal hűvösebb.szal akkor aludjak nyugodtan.
    azért leirom hogy 5-6 sör vn bennem, aztán dodzsem majd break dance, igy most kellőképpennem normális a gyomrorm.de igy legalább elkezdten szerelni.és ezekszerint még a végén jól.jaaaaaaaa igen az normális ha tudom/nám mozgatni az egész cuccot?(persze erőkifejtéssel.)

Aktív témák