Hirdetés
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hurrá. :D Téged még velveszünk (Meg esetleg Zsoltee-t, ha betéved ide)
Most Som@-ra várok, hogy meglegyen a háttérrep (ezügyben még majd tárgyalok vele), miközben autót próbálok készíteni. Körberajzoltam azt az autót, ami benne volt, meg kiegészítettem egy kisebb spoilerrel, így most azzal szórakozok. Esetleg abba nem szállsz be? Jó sok autó kéne. :D Még arra próbálok rájönni, hogy hogy lehet választani dolgok közül, mert így is bonyolultnak tűnik. Ja, a játék egy bizonyos játékkészítőben megtalálható alapjáték eddig felturbózva. Most ott tartunk, hogy van háttérzene (normálisabb), meg full-screenbe megy a dolog.
Itt egy link, ahonnan letöltheted a körvanalas autót: [L]http://bazseszpc.uw.hu/phimg/alapauto.bmp[/L]
Én épp most szórakozok a PH!-s autóval. :D
Mindjárt beleszerkesztelek, csak találj ki magadnak valamilyen beosztást. Segítségül ideírom, hogy mik vannak eddig, és hogy kik:
-Dzsoni (Filmvágó mester)
-Engusz (Marketingvezető)
-KBalage (Modellező mester)
-Slug (Linux szakértő)
-Den (Tuning szakértő)
-[Chip] (Grafikai mester)
-g4dg3t (Terjesztési felelős)
-Bazsesz (3D Engineer)
-c3rN4 (Rendszergazda)
-tigga (Névgenerátor)
-Som@ (Zeneszerkesztő szakember)
-morrmota (BETA-tester)
Szal valahol itt tartunk. :) A cégünk neve: KURBLI Software Inc. (c) :))
Üdv: Balu
Aktív témák
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest