Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
win7 miért akarja formázni az s5öm?
eddig mindig felismerte 1.-re az xp. anno. -
Dataline
csendes tag
Akinek zenei file kiterjesztési gondajai vannak, pl ".ogg", azoknak tudom ajánlani a neten megtalálható "GoldWave" nevezetű programot. Ingyenes, nekem évek óta megvan és kifogástalanul működik.
A lényege, hogy minden ismert file formátumot oda-vissza lehet vele konvertálni, ráadásul ha helytakarékosságból valaki csökkenteni akarja a méretet azt is tudja. Értsd; ha 320 - as mp3 filed van, abból tudsz 256, 192, vagy vbr minőségűt csinálni.
Ismeri az .Ape, a .FLAC, az .Ogg szóval ahogy említettem minden formátumot. -
Dataline
csendes tag
Nekem ugyan más típusú, elég régi, ajándékba kapott mp3 lejátszóm van. Nem is a típushoz akarok hozzászólni, hanem a hazai kereskedelem "arcátlan" haszonkulcsát szeretném itt bemutatni.
A legújabb típusú Odys PAX Mp3 Player 4GB kütyü ára 19,95€ (no nem nálunk!).
Kerekítsük ezt 20€ - ra!
Az € mai árfolyama a legdrágább helyen 299,90Ft.
Ezt is kerekítsük 300Ft-ra!
Tehát külhonban tokkal vonóval (Áfa, Tehó,Tahó, stb....) 6000Ft a legújabb típus.
Itthon viszont 9800Ft áron "vesztegetik"! Ez több mint 50% nyereség/db!
Ha ez nem, akkor mi az ami kimeríti a tisztességtelen haszon fogalmát? -
kisslaszloci
csendes tag
Szia!
Új vok mos regtem.
A kérdésem: Mi a helyzet az Odys S-7 512MB MP3-mal?
Én most (egész pontosan még tegnap)kaptam egy ilyet igaz, h használtat, DE AJÁNDÉKBA!
Ez életem 1. mp3 playere szóval mi MINDENT (kell) lehet tudni erről?Kösz a segítséget, és bocs de még nem is fórumoztam, szóval, írhattam volna jobban is.
Üdv:
kisslaszloci
-
xxman
senior tag
Nekem Odys s5 van kb 3éve (256mb) a lejátszónak azóta sincs baja , és jó még mindig
A hang jó a szoftver és a beállitások is jók
de az FM rádio a fülesbe van beépitve ami kb 1-2hét alatt megadta magát
így löttek a rádiónak.de nem baj mert a lejátszó jó , és én zsír ujjan vettem boltbol 8K -ért annak idején.
Jó márka ez ám
-
Lamix1982
csendes tag
Hali! Tudna nekem valaki S5-re való frimwire-t küldeni?? A honlapon nincs.
Vagy legalább is nincs a csomagban amit le lehet tölteni.
-
kk.
csendes tag
Sziasztok.
Nekem időnként azt írja ki h USB-eszközt nem lehet felismerni, de máskor meg teljesen jó... Hát biztos én vagyok a hülye hozzá, de segítene vki? köszii -
rumos14
nagyúr
-
ki$csaj
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. A húgom valamelyik este nyagatott, hogy tegyek a lejátszójára zenéket, odys s7-ese van. Véletlenül letöröltem a mappát ami rajta volt és azóta nem játssza le a zenéket amiket rá teszek. A gép felismeri és valóban a zenék ott vannak, de amikor bekapcsolom olyan mintha üres lenne
Nagyon megköszönnék bármilyen segítséget.
-
miskolcizoli
csendes tag
csa nem működik a lejátszó azt írja ki no music pedig van rajta mp3 az ezközkezelő hibátlnnak írja talán szoftver csere segíthet? ezt hol tudom letölteni
-
kardosorsi
csendes tag
Hello.Voltam a Media Marktban és ott volt egy Odys S7-es,és 7000 valamennyibe kerül.Szerintetek megvegyem,vagy keressek vmi mást?Előre kössz a segítséget!
-
melus'
csendes tag
Sziasztok!
Én egy teljesen laikus felhasználó vagyok és segítségre lenne szükségem. Az Mp3 lejátszómat töltés köben véletlenül lehúztam a számítógépről és ezek után még felismerte az usb csatlakozást a gép de nem tudtam belelépni a mp3 lejátszó memoriájába, a gép folyamatosan felajánlotta amegformázást. Én meg is formáztam, de az utolsó pillanatokban kiírta a gépem, hogy a formázás nem sikerült. Ezek után az Mp3-am teljesen meghalt. Szerintetek komoly baja van? Vagy csak egy hozzáértő kéznek kellene megformáznia?
Köszi
-
Béla18
csendes tag
Helló mindenkinek!
Az a helyzet, hogy az mp3 lejátszómról letörültem a gyárilag rátet mappát és nem akarja le játszani azt amit rá másoltam a gépről!a-mig rajta volt az a mappa addig nem volt semmi baj vele!De honnan tudtam volna, hogy nem szabad letörülni az a mappát!Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne!Bármilyen ötlet nagyon jó lenne!A lejátszóm tippusa odys MP3-S7
Köszikeéla18
-
golo
csendes tag
Segítene valaki?Tegnap vettem egy s11-est,de nem müködik.Nem lehet kikapcsolni,nem lehet vele semmit lejátszani,nem lehet léptetni,nem működik semmilyen gomb csak a hangerő és a bekapcsológomb.
-
golo
csendes tag
Én is vette egy s11-et tegnap és nem működik.Nem lehet vele semmit sem lejátszami nem működik rajta a MODE gomb,nem lehet léptetni.Szerinted??????
-
clon
senior tag
Hello!
2005.08.10.-én vásároltam ODYS S-5 1GB-os lejátszót. Soha semmi bajom nem volt vele, de előfordulhat, hogy szerencsés darabot vettem.
Most úgy gondoltam, hogy frissítem a firmware-t. Kaptam hozzá minidisc-et a rajta levő program tartalmazza a firmware feltöltő programot, de letöltéshez nincs semmi. Az ODYS honlapján:1. Műszaki adatok PDF
2. Szoftver pakk - ugyanaz ami a lemezen van.
3. Többnyelvű leírás - persze Magyar NINCS.HA VALAKI TUDJA, HOGY HONNAN TUDOM LETÖLTENI A FIRMWARE-T MEGKÖSZÖNNÉM.
Egyetlen bajom volt - van vele, hogy a gyári mp3 hangoskönyvet ami sorszámozva van nem sorba játsza le, hanem 1-12 helyett 4-12 utánna 1-3. NA EZ IDEGESÍTŐ. Zenénél mindegy, de olyan dolognál, aminél a sorszám fontos ott ez probléma.
-
hege79
csendes tag
Tudna valaki segiteni Odys mp3 S10L mp3 lejátszóhoz kellene egy firmware szoftver? Honnan lehet letölteni? Nagyon megköszönném!!!
-
hege79
csendes tag
Tudna valaki segiteni Odys mp3 S10L mp3 lejátszóhoz kellene egy firmware szoftver? Honnan lehet letölteni? Nagyon megköszönném!!!
-
csgabor
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Odys S-5 mp3 lejátszóm és kontakt hibás lett a jag dugója. Nem tudja valaki hogy lehet szétszedni, hogy megjavítsam belül?
Előre is köszi -
DaveJohnny
csendes tag
Helló!
Lenne egy kérdésem és nagyon szeretném, ha hamar válaszolnátok rá!!
Nekem van egy Odys S-5 ös MP3 lejátszóm és az a helyzet, hogy firmware-t kéne rajta
frissíteni, csak nem találok olyan oldalt ahól firmware-ek vannak.
Aki tud az légyszives írjon olyan oldalt!! Előre is kössz!!
DaveJohnny -
szandisas
őstag
nekem kb most másfél éves ez a cucc (512es), és ki van kopva a fülhallgató dugójának a helye
nem nagyon akar rendesen érintkezni... lehet benne cserélni?
-
tothady
csendes tag
hello! Valaki sürgősenm írjon mert nem jó az mp3-am! Felteszem a zenét és elindítom és nem játsza le vagyis azt írja ki hogy ''no music''!!:S Eddig nem volt ilyen! Valaki lécci írjon
-
gabikft
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy ODYS X10-es 2gb-os vagy egy ODYS X20-as 2 gb-os mp3 lejtszót. Ezt azt írja hogy MTV meg AMV típusú filemek it lejátsz és mp3 zenéket is. Ilyen lejátszó egyátalán 2 gb-osba létezik? MErt azrt írják hogy van de egyikhez sincs épkézláb jellemző írva.
De az 1 gb-osokhoz meg van írva minden rendesen, csak a 2 gb-oshoz nincs erre valami tipp hogy látezik-e ilyen? (és miért nem mp4 lejáts a neve ha már a vidt is viszi?) Köszi!
-
tothl
addikt
Skacok ha valakit erdekel, 2000 Ft-ert felbovitem az odys lejatszok memoriajat 1 gigasra.
Termeszetesen nem mindegyik alaplaput lehet, mert elegge meg vannak varialva, de jok az eselyek.
udvozlettel -
tgh23
csendes tag
hello mindenkinek vanegy odys mp3 lejátszóm s-5 ös nem tudtok valmi oldalt ahol frissítést adnak hozzá mert az oldalán csak a telepítő cd cucai vannak kérlek segítsetek
-
mathiasss
csendes tag
sziasztok nem tudjátok mit kell tennem ha azt írja az mp3 lejátszóm hogy NO MUSIC úgy hogy 10 perce minden működöttt.
-
enigma6
csendes tag
Fklaus
Meg tudnád mondani, hogy mi volt a megoldás a problémádra, mert nekem is ugyanaz a problémám? -
enigma6
csendes tag
szia rasy tudnál nekem segíteni?
-
enigma6
csendes tag
VALAKI TUDNA EBBEN SEGÍTENI????
-
enigma6
csendes tag
segítséget szeretnék kérni odyss4-es mp3-al kapcsolatban
-
enigma6
csendes tag
sziasztok
-
Almáspite
csendes tag
Bocsi, de meg tudnátok mondani hogy s5-re az odys.de-n hol találom meg a fw upgrade-t? előre is köszi
-
Arpusz
csendes tag
Hali! Most kaptam egy odys s7-et és hiába dugom be az usb-be nem ismeri fel és semmit nem adtak hozzá!ha valaki tudna segiteni egy programmal annak ezerszer megköszönném!
Boldog karácsonyt!! -
d.geri
csendes tag
Megtudnátok mondani, hogy honnét lehet letölteni az illesztőprogramját?
-
cathen
csendes tag
Helló!
Van egy Odys MP3-S4-em és véletlen benne maradt a ruhámban amikor kimosta anya. Most nem működik, már megpróbáltam kiszárítani de ez sem sikerült. Bárki aki tud segíteni, írjon egy levelet a dodika2@freemail címre vagy vegyen fel az MSN-re: dodika2@hotmail.com.
Légyszíves segítsetek. -
csendes tag
Hello Mindenki!
Mit csináljak a driveval (MP3-S4 1GB), ha bekapcskor ''Loading!'' felirat megjelenik, majd lefagy.A gép nem ismeri fel ha csatlakoztatom és csak a bűvös ''Loading!'' az egyedüli életjel (immáron 2 napja). A gombokra sem reagál és ez így nekem nem jó!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Toma -
Nen
csendes tag
NEHOGY VEGYETEK EGYET IS MERT AZ ENYÉM BESZART EGY HÓNAP UTÁN!!!!!!!
-
frici001
csendes tag
-
Thos
csendes tag
Hi all,
a kicsike +bolondult ,bekapcsolás után format,aztán no music a zene rajta marad de nem látja.
szerintetek???
dec. ig garis.
szerviz???
a kezelő gomb lenne kikopva v szoftware hiba????
előre is köszi
tsa -
Zenebohoc
tag
Szia!
Zenebohoc vagyok! (115. hozzászólás)
Típus más, de a szitu ua.
Most a szervízben dekkol a kütyü, mert garija még van.
A szervízes a lejátszónk bevitelée előtt egy héttel kapta a parancsot, hogy nincs több javítás, hanem CSERE! 20.-ára ígérte, hogy megjön az új kütyü.
Valami nagy szar lehet az Odysok körül.
Inkább vettünk volna egy olcsóbb, de jó típust.
Elfelejtettem, hogy a mienk aksis, tehát még azt is meg kellett várni, míg az lemerül.
[Szerkesztve] -
callof
csendes tag
Hellosztok.
Vettem a múlt héten egy ilyen Odys nevű MP3-at aszem S11-es és 1 GB-os,.
Kérdésem a következő: -Miért van az hogy a 69.(csak példa a szám)számnál egyszerűen lefagy ésa kiirja hogy Bad Song és nemtom kikapcsolni utána ,csak akkor ha kiveszem az elemet. -Remélem nem árt neki az elem kivevés.
-Lehet hogy hibás?
-Vigyem a javítóba?
Valaki segítsen -
callof
csendes tag
Hellosztok.
Vettem a múlt héten egy ilyen Odys nevű MP3-at aszem S11-es és 1 GB-os,.
Kérdésem a következő: -Miért van az hogy a 69.(csak példa a szám)számnál egyszerűen lefagy ésa kiirja hogy Bad Song és nemtom kikapcsolni utána csak akkor ha kiveszem az elemet. -Remélem nem árt neki az elem kivevés.
-Lehet hogy hibás? -
Bogedli
csendes tag
Ja, bocs, lehet, hogy nem fontos, de Linux 1.2-m van,. eddig hiba nélkül ment minden.
-
Bogedli
csendes tag
Helló!
Segítségre lenne szükségem, de nagyon.Van egy Odys S-5 512-es mp3 lejátszóm, ami ma megadta magát. Volt rajta pár album, amit letöröltem, de amikor ismét zenét szerettem volna rátölteni, 2 szám után azt írta, hogy nincs elég hely. A 10. próbálkozás után felfedeztem, hogy a file infó szerint 7.3 MB hely van rajta. Viszont amikor az mp3 lejátszón megnéztem, még mindig 498 MB tárhelyet jelez. Szóval a lényeg az, hogy teljesen analfabéta vagyok a gépekhez, de szeretném valahogyan feltámasztani. Ha valaki tud, segítsen, pls!!! Előre is köszi.
Bogi -
Zenebohoc
tag
Hello!
Tanácsot szeretnék kérni.
Gyermekem önállósdit játszik. Vett egy mp3 lejátszót a saját szakállára.
Odys z13-t. Nem tudom ismeritek-e? Kemény 30 pénzt kiköhögött érte (én is köhögtem,mikor megtudtam). Nem szerettük meg, mert rosszalkodik és a szegényebb rokonok többet tudnak. Két gond van vele. A kicsi, hogy nem tud mappákból lejátszani, hiába így rendezve töltjük fel. A nagyobb gond az, hogy véleltlenszerűen bad song-nak nyílvánít számokat és akkor úgy lemered, hogy nem lehet vele mit kezdeni az aksi lemerüléséig.
Létezik-e gyógyír a kapalácson kívűl?
Előre is köszi. -
Ildar
csendes tag
Hali!
Ismét én vagyok. Böngésztem a hozzászólásaitok között és nem tudom, hogy jól értelmeztem- e hogy a szoftverfrissítéssel elveszik a garancia. Mert valami olyasmit bogarásztunk az odys honlapján (ahonnan a frissítést letöltöttük), hogy ha szétszedjük a lejátszót talán? vissza lehet állítani a gyári beállításokat ha rövidre zárjuk? De nem akarok hozzányúlni, mert ha nem jön be ez sem, akkor ha garanciálisan meg is javítanák, a szétszereléssel tuti elveszne a garancia.
Ha tudtok olyan szervízt, ahová beadhatnám légyszi írjátok le az elérhetőségüket! -
Ildar
csendes tag
Sziasztok!
Én még új felhasználó vagyok és a segítségeteket szeretném kérni. Van egy Odys s5 mp3 lejátszóm. Frissíteni szerettük volna a rajta levő szoftvert. A telepítés elvileg sikerült, mert a gép kiírta, hogy elfogadta az új szoftvert (3.0.45.) Azóta azonban a számítógép fel sem ismeri a lejátszót, be sem lehet kapcsolni, ha benne van az akkumulátor, akkor csak a háttér világít, de folyamatosan.Sajna a telepítésre és a hibaelhárításra vonatkozóan semmilyen magyar nyelvű útmutatót nem találtunk. Ha tudjátok, hogy mi lehet a baj vagy tudtok olyan honlapot, amelyen erre vonatkozóan találhatnánk infókat, kérlek írjatok! Előre is köszike
-
Vacka
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a lányomnak a szülinapjára egy Odys S9 típusú Mp3 lejátszót. A probléma a következő, annak ellenére, hogy plug and play eszköz nem látja a számítógépünk. Windows Milleneum Edition oprendszer van a gépen elvileg látnia kéne, de mégse. Szegény gyerek a haverokhoz jár, ahol XP van ott minden rendben működik, tehát a kütyü oké. Ha valaki tud megoldást légyszi segítsen, mert így inkább bossszúságot, mint örömöt okozott az ajándék.
Előre is köszi -
mandy
csendes tag
sziasztok!
légyszi valaki mondja el,h.mi lehet a baja az s4-emnek...
rárakom a gépre mindent megcsinálok ahogy kell a gép ki is írja,h.rajta van a zene...
erre meg mikor leszedem akarom hallgatni és nem indul,nem ismeri fel sztem!
azt írja ki,h. NO MUSIC!!!
nem tom,de nekem már elegem van ebből a mondatból!
már szinte 3 hónapja zene nélkül vagyok...ezt meg kell szereltetnem v.én is meg tom csinálni?
HELP!előre is köszi aki hozzá tud szólni,de leg.annyit írjatok h.együttéreztek velem v.valami
köszi!!! Mandy -
pearl
csendes tag
Szevasztok!
Nemrég kaptam egy ODYS MP3-S4 lejászót.A melléklet szoftvert telepítettem, ikon az asztalon megjelent.A lejátszón USB-csatlakozóval a számítógéphez csatlakoztattam.Új hardvert sikeresen telepítette.A lejátszó LCD kijelzőjén láthatSB DRY.
Nem tudok tovább lépni.
Az ikonra kattintva semmi nem történik.A Sajátgépben a meghajtók között nem látom az MP3 lejátszót,amibe,vagy amiből fájlokat húzhatnék át a számítógép mappába.
Fogalmam sincs,hogy mit csináljak.Magyarnyelvű használati útmutatót nem adtak hozzá.
Egyébként nem vagyok jártas az MP3 lejátszókkal kapcsolatosan. -
HellKnife
csendes tag
ui: nézzétek el nekem a helyesirási hibákat meg az értelmetlen mondataim
-
HellKnife
csendes tag
hi
Én körülbelül 1éve használok odys mp3-mat.
Nem egy technikai csoda az biztos most evvel nem akartam senkit megbántani, de az biztos hogy sok a gond vele.Mikor megvettem nekem be se kapcsolt utána 2-szer vissza vittem a szerelöhöz és hál' istennek megcsinálták.De most megint van vele egy probléma remélem ti tudtok segíteni.Nos zenét rendesen lejácca meg minden csak amikor bedugom a gépbe és megynittom a mappáját akkor ott vannak a zeneszámok,probléma nem itt van hanem hogy onnan nem tudok se számot letörölni se fetenni.csak ennyi lenne de sztem inkább szoftver hibája van mint hardver mert nem akarok már szaladgállni megint a szerelőhöz.
Előre is kössz! -
hudeho
csendes tag
Hello emberek!! Remélem valaki válaszolni fog nagyon kéne nekem.
Hol található ezen a lejátszón a HOLD Gomb.
Nagyon nagyon nem tom beállitani egyszerűen nem találom vagy nem tom.
Megmondanávalaki hogylehet aktiválni. Köszönöm -
Vackor
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! A Nyusztitól egy Odys s-5 MP3 lejátszót kaptam. A magyar nyelvű használati utasítással sajnos nem mentem sokra. Mivel csekély számítástechnikai ismerettel rendelkezem (de tanulékony vagyok!), ezért szeretném megkérdezni, hogyan tudok le-és rátölteni az MP3-ra? Továbbá ha tud valaki megfelelő, részletes és érthető magyar használati utasítást, kérem írja meg hogy juthatok hozzá. Köszi szépen!
-
Sissy84
csendes tag
válasz
Bodybuilder #28 üzenetére
Sziasztok! Én azok közé tartozom, akik semmi másra nem használják az s4-et csak zenehallgatásra, azzal semmi problémám nincs, karácsony óta bírja a fülhallgató, pedig nagyon sokat használom!
Eddig egy nagy problémám van: ELHAGYTAM A KUPAKJÁT!
Nagyon kérlek titeket segítsetek szerezni egyet, akár pénzért is!!!
Ha van vkinek elromolva, de a kupak még megvan, annak hálás lennék!!! -
Bodybuilder
csendes tag
Kösz szépen mindenkinek iszonyat sokat segítettetek remélem hogy csak ez a baja és más nem amugy hogy kell az ilyen firmware friisitést használni?? Köszi Béla
-
svili
tag
Ha itthon vetted a készüléket, akkor garanciálisan frissítik a firmware-t szervizben.
Úgy látszik, változatlanul nincsen az Odys oldalán firmware-frissítés...
Nekem is voltak gondjaim az S5-tel, de egy formázás segített rajta.
Pár hozzászólással lejjebb megvan egy márkaszerivz címe és telefonszáma - azt hiszem jelenleg ez az egyetlen járható út a firmware-cseréhez, vagy frissítéshez... -
Bodybuilder
csendes tag
Császtok!! Nekem volna egy olyan gondom hogy az mp3 lejátszóm lefagy mindig ha vége egy számnnak meg tul halk szerintem mert full hangerőn is olyan halk mint állat meg a vezetéket ha hozzáteszem a lejátszóhoz egy kicsit hangosabb de éppen hogy egy kicsive! Szóval én nem tom de ha ez az mp3 lejátszó ilyen szar felkötöm magam! Remélem hogy csak egy ilyen selejtes gecit fogtam ki oszt kicserélik és semmi baja nem lesz!! Szerintetek kicserélik?? Köszi Béla
-
ackcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy honnan lehet (ha lehet) ODYS S-5 MP3 lejátszóhoz firmware frissítést letölteni??
Köszi -
v.gergo
csendes tag
Szerintem próbáld rákötni a lejátszót egy olyan gépre, amin van XP! Ha ott sem megy, tuti szervíz. A géped fölismer más USB-s eszközt? Nézd meg, hogy az eszközkezelőben nincs-e sárga felkiáltójel vagy kérdőjel az USB mellett, lehet, hogy más program is kell a gépedhez. Nekem egy elég új számítógépem van, de a saját CD-je nélkül nem ismeri föl az USB portot még az XP sem.
Ja és még egy egyéni tapasztalat: Eredeti Win98 CD-m van. 3-4 éve tökéletesen működött, elég volt évente egyszer újratelepíteni. Nemrég megpróbáltam föltenni ugyanazt a CD-t ugyanarra a gépre, és teljesen használhatatlan volt. A legalapvetőbb funkciók sem működtek rendesen a gépen. Ez csak egy szerény gyanú de szerintem sunyiban időkorlátos minden Windows
[Szerkesztve] -
bui
csendes tag
S. O. S.
Win98 format C: után az mp3-s4 et nem ismeri fel a gépem
Már telepítettem a kislemezét, formáztam a lejátszót, stb !!!!
Egy hete kínlódok vele,de nem akarja az igazságot.
Ráadásul mostmár az eddig rajta levő számok sincsenek már meg.
Lehet, hogy csak a szervíz lesz a vége?
SEGITSEN VALAKI ! -
6s
csendes tag
Üdv!
V.gergo:Egyáltalán nem tudtad változtatni a hangerőt?A cserepapír gondolom azt jelenti hogy kicserélheted egy ugyanolyanra?
Svili:Sum:Lehet frissíteni csak szoft nincs!Egyezünk meg egy döntetlenben. Magyarul az én igazamat a hajamra kenhetem, hisz' hiába van rá lehetőség, gyakorlatilag egyenlőre nincs. LoL.
-
svili
tag
Az Odys honlapján lévő ''valami'' - S5-höz - ugyanaz, mint amit a mellékelt CD-n található.
A Firmware Upgrading Tool-t elindítva pedig kéri a firmware file nevét és helyét - amit ugyan meg nem találsz a cég honlapján, hanem csak azokat a szoftvereket, amit a CD-n ''szállítottak'' a lejátszó mellé...
A formázás - saját programmal - sokat javított, most már a mappákat lájta, szépen le is játssza a számokat, de még mindig nem lehet a lejátszóról kimásolni a gépre az mp3 file-okat - a fentebb elírt hibaüzenet továbbra is megjelenik. Persze valószínűleg igazad lehet abban, hogy ez a Windows Millenium ''sara'' lehet - de egyéb file-okat másol oda-vissza.
Ennek ugyan nincsen nagyobb jelentősége, hiszen az mp3 file-okat úgyis a saját gépemről írom fel de azért bosszantó.
Lehet, hogy igaza van annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy mp3 lejátszót csak márkás gyártótól érdemes venni, mert érhetik meglepetések az embert.
Hát, nekem is tetszik az iPod, de az ára már nem annyira - akkor már inkább megveszek egy HI-MD Minidisc-et - a 1 Gb-os iPod árárért már kapható...
(bocs az off-ért..) -
v.gergo
csendes tag
Sziasztok!
Én az Odys S4-emet elvittem szépen szervizbe, mert nem működött a hangerőszabályozója, az eredeti hangszín nekem csak egy batár nagy fülhallgatóval volt jó (ami metrón ugye hülyén néz ki), a gyári hangszínbeállításokat pedig minden új számnál elfelejtette. Ha valaki ilyen lejátszóban gondolkodik, én nem javaslom. A szervizben mondták, hogy nagyon sokat vittek vissza belőle. Nem tudták megjavítani, adtak egy cserepapírt.
A pesti szerviz címét viszont asszem elírtam, bocs!
Serelco Bt.
1089 Budapest, Diószeghy Sámuel u. 18. (és nem Siószeghy)
és a tel. szám: 06 1 333-9574 -
6s
csendes tag
Egyébként:
Software provided:
Driver, Firmware Upgrading Tool V2.22, Sound Convert Tool Version 2.0, MP3 Player Disk Tool V1.0
Ezt az odys honlapjáról ollóztam.
A firmware upgrading nem szoft frissítést jelent magyarul? -
ody42
senior tag
Nem is tudtam, hogy gyártanak mp3 lejátszót CSAK NEKEM
-
ludsimon
veterán
TALÁLTAM HIBÁT!!!
Nekem nem működik a diktafon része elemről! (1.5V Energizer)
Nem próbáltam más elemről.
De viszont ha a géphez csatlakoztatom akkor kiválóan működik!
Az a baja hogy, a háttérben recsegő hang van mikor elemről próbálkozom.
NAGYON idegesítő hogy, nem tudok rájönni hogy, mi a baja.
Előre is köszönöm a segítséget! -
6s
csendes tag
Üdv!Maradjunk a számozásnál.
1. Nekem meg csak s4, így nem tudok megbizonyosodni róla hogy tényleg esélytelen. Az meg igaz, hogy ez még nem bizonyítja a szovtverfrissítést. Csak hírekre, ill. erre a különbségre és az odys honlapján levő letölthető s5 ''valamire'' alapozom a dolgot.
2. Azt nem mondtam hogy béna lennél. Jó pap holtig tanul, mint ahogy mindenki más is. Én meg nem vagyok szentírás, a véleményem írom, ami persze lehet téves. Nem a vevőszolgálathoz kell fordulni, hanem ki kell próbálni. Én megnéztem, de a gépem vmi hibát írt ki, és ennyi. (Az s4 lejátszó nem volt csatlakoztatva. Nem biztos hogy örültem volna neki ha elcsesz valamit mert azt hiszi s5-el van dolga) A hozzá mellékelt cdről meg sem szólaltam, az s4-é is elég szégyenletes. Ennél picit többet vártam. Eszembe sem jutott hogy azzal megpróbálok szoftot frissíteni.
3. Maradjunk az urban legend-nél, amíg fel nem téved valaki aki minden kétséget kizáróan be tudja bizonyítani valamelyikünk állítását. Egyébként a válaszom elsőre tartalmazta volna a linket.Nem zárom ki hogy tévedek. És nem emléxem rá ki mondta hogy frissítette.
4. Azon egy állításod vitatom hogy nem lehet frissíteni. De erről szólt az elmúlt jópár sor. Jártam fent, le lehet valamit szedni az s5-höz, amit már említettem, nem tudom mi az. Próbáltad már?Google tényleg jó, de hogy nem talál semmit, az még nem nagy kaland.
5. Jó, a garanciás frissítés akkor rád nem vonatkozik, de sokan itthon vették meg, rájuk talán igen. Mindenesetre ha kiderül hogy ott frissítik, máris van remény hogy előbb-utóbb a neten is megtalálhatod és megcsinálhatod.
6. ÖRÜLÖK neki HOGY a PENTAXOD jól MÜKÖDIK az USBVEL, de EGYSZER sem MONDTAM vagy UTALTAM arra HOGY azért MÜKÖDIK valami ROSSZUL mert TE béna VAGY!És AKKOR is MEGÉRTEM a HELYZETET ha NEM nyomatékosítod NAGY betüvel AZ állításaidat.
Lehet a win szórakozik. Vagy belül van vmi baj (S5ben), bár ezt kevésbé hiszem. Lehet hülyeség, de végülis ki lehet próbálni. Formázd le a hozzá adott progival, hátha jobb lesz.(persze ha adtak hozzá valamit.) Csak nincs vele nagyobb probléma. -
svili
tag
''1. Miért firmware-t ír az s5, az s4 meg s/w version-t.''
Fogalmam sincs, nekem csak S5-ös készülékem van..
''2. Miért van fenn az odys honlapján s5 szoftver, és ha azzal nem a firmware-t frissíted, akkor mit lehet vele kezdeni?''
Talán az Odys vevőszolgálatát kéne megkérdezni.
Sajnos, elég primitív szoftvert adtak az S5-höz, amivel NEM LEHET a firmware-tfrissíteni... de azt hiszem ezt már mások is írták, tehét nem én vagyok a béna..
''3. Miért hallottam mástól, hogy automatikusan update-elte a firmware, mikor a progit elindította.(nem biztos hogy a program az a program, ami az odys honlapján van)''
Akkor légyszíves,írd ide a linkjét ''annak a proginak'' - különben az egész csak urban legend...
''4. Hogy állíthatsz valamit, amiben nem lehetsz biztos? Mert az odys honlapján esetleg (ha így van) még nincs publikálva az fw?Vagy mert a google nem talál semmit?Ugyan''
Nem tudom,melyikállításomat vitatod,de elég megnézni az Odys hivatalos oldalát és magad is tájékozdhatsz szoftver-és firmware-ügyben
Egyébként a Google inkább túl sokat szokott találni - ha valamit nem talál, akkor az nagy valószínűséggelnincsis fenn a neten..
''Látod, hogy a szervízben megcsinálják, megint csak elképzelhető, de általában a garis cuccok firm/softwarejét gariban megcsinálják. Meglepődnék ha nem így lenne.''
Ez biztosan így van -csak sajnos én ezt a lejátszót Németországban vettem,és Eu ide, vagy oda, hallottam már, hogy nem érvényesitthon a kinti garancia..
Egyébként valaki beírta a Serelco Kft.-t mint Odys-márkaszervizt, csak sajnos Serelco-éknál senki nem veszi fel a telefont, bármilyen időben hívom őket - persze normál munkaidőre gondoljál..
''USB hibához nem tudok hozzászólni! Amiket tudnék mondani azok alap dolgok, és azokon biztosan túl vagy már.''
A Pentax Optio 330 digitális fényképezőgépemmel SEMMILYEN USB-probléma nem volt... így ismét (talán) kizárható a bénaságom.
Pedig egy ősrégi ACDSee progit adtak hozzá,ami a mai napig sec-perc alatt felismeri a gépet, és áttölti a képeket HIBÁTLANUL -
6s
csendes tag
Kedves Svili, legyél szíves felhomályosítani akkor, hogy
1. Miért firmware-t ír az s5, az s4 meg s/w version-t.
2. Miért van fenn az odys honlapján s5 szoftver, és ha azzal nem a firmware-t frissíted, akkor mit lehet vele kezdeni?
3. Miért hallottam mástól, hogy automatikusan update-elte a firmware, mikor a progit elindította.(nem biztos hogy a program az a program, ami az odys honlapján van)
4. Hogy állíthatsz valamit, amiben nem lehetsz biztos? Mert az odys honlapján esetleg (ha így van) még nincs publikálva az fw?Vagy mert a google nem talál semmit?Ugyan.
Látod, hogy a szervízben megcsinálják, megint csak elképzelhető, de általában a garis cuccok firm/softwarejét gariban megcsinálják. Meglepődnék ha nem így lenne.
USB hibához nem tudok hozzászólni!Amiket tudnék mondani azok alap dolgok, és azokon biztosan túl vagy már.
-
JozsBiker
aktív tag
nrbii:
Azért erre a Telstar könyvtárkezeléses dologra ne vegyél mérget. Az Index fórumon is érdeklődtem, és ott van aki egyértelműen azt mondja, hogy kezeli. Talán több verzió is létezik. És ugye ott van az UFM-119 is, ami a 102 továbbfejlesztésének tűnik, azmá nehogymá ne kezejje
Jozs
[Szerkesztve] -
svili
tag
Nem tudom, mások is tapasztalták a következőt: felmásolom a számokat a lejátszóra (S5) és a sorrendben az utolsó szám lesz az első, bárhogyan is nevezem el a számot. Már másodszor fordult velem elő, és elég bosszantó...
A másik dolog, hogy újabban ha a lejátszóról másolok valamit a gépre akkor egy idő múlva megjelenik egy hibaüzenet: ''Az eszköz szabáltalanul lett eltávolítva... stb.'' pedig egy ujjal sem nyúltam az USB-csatlakozóhoz...Azután újra ''látja'' a Windows a lejátszót, de változatlanul nem megy a másolás..
Előre is köszönöm a tippeket! -
nrbii
tag
Igen, sajnos, tudom. De az a gombelemes izé, nem szól olyan jól, azér az egy egycerü izzé, nincs benne adóeltárolás, és ez engem kicsit zavar. A Telstar meg téleg nem kezeli a könyvtárakat (sajnos, de ez van), mer az egyik havernak ilyen van, és mondta.
-
nrbii
tag
Bocs, S5 re gondoltam. Vagy az ODYS MP3 lejátszóknak nincs is beépített rádiója??? :'(
Kár, mert ha ez így van, akkor biztos nem veszek ilyet, marad a Telstar UFM-102B -
nrbii
tag
Sziasztok!
Azt akarom kérdezni, hogy az Odys S4 nek milyen a rádiója. Arra gondolok, hogy bele van építve (menü\FM Radio...), vagy külön van a fülhallgatójába egy, külön gombelemmel működő rádió. Remélem mihamarabb válaszoltok -
rakkaus
csendes tag
Hello! Hihetetlen, de már 3 hete minden rendben a lejátszómmal.
Most vettem hozzá akkumulátort is, úgyhogy állandóan megy a zenélgetés.
Egyébként talán hülyeséget kérdezek,
de nincs rajta suffle funkció?
Vagy nem tom, random, mindenhol másképp hívják, de hogy ne sorrendben játssza le a számokat?
-
svili
tag
''Firmware-t szerintem (bár ne lenne igazam) nem lehet frissíteni az S4-en, csak az S5-ön''
Nos, ki kell, hogy ábrándítsalak - az S5-ön NEM LEHET Firmware-t frissíteni, ugyanis nincs honnan. A honlapon nincs ilyen lehetőség, egyébről még a Google sem tud...
Gondolom szervizben jó pénzért megcsinálják.......
[Szerkesztve] -
osz
csendes tag
Sziasztok!
Én is karácsonyra kaptam egy odys s-4 -est. A problémám az vele, hogy ha leállíttom lejátszás közben, 5 mp után lekapcsol. Ez egy 25 perces hanganyagnál nagyon zavaró, mert kezdhetem elölrőlAz 5-ös verzióál már láttam, hogy be lehet állítani, a kikapcsolási időt...van ötletetek? Megpróbáltam s5-re frissíteni, de nem engedte. Ebben volt valakinek sikerélménye? Illetve hogy tudnék egy viszonylag hosszú mp3-at-ha szükséges-megállásokkal hallgatni úgy hogy ne kelljen mindig újonann kezdeni? Csak a darabolás segít?
Köszi előre is!
Osz -
6s
csendes tag
Félre ne értsen senki, meg vagyok vele elégedve, csak vannak hibái, de ennyi pénzért megbocsájtható.
-
6s
csendes tag
Hello to all!
Elsőkéntdys S4 256Mb lejátszóm van.
Olvasva a hozzászólásokat, a következőkre jutottam.
Nekem kb. 1000ből egy, amit nem játszik le az Odys, azt is ha utána valamivel átkonvertálod, (én ashampooval szoktam) más kbit/s tömörítésre, lejátsza. Hogy miért arról fogalmam sincs, de működik nekem.
A hozzá mellékelt driverrel leformáztam egyszer, sajnos csak az segített rajta, és az elején az Odys helyett azt írja ki, ''Digital Music''. Van valakinek tippje, vajon hogy lehetne ezt a képet személyre szabni. Olyan helyen lehet a képfájl, amit a mezei driverével nem lehet elérni.
Firmware-t szerintem (bár ne lenne igazam) nem lehet frissíteni az S4-en, csak az S5-ön. A két lejátszó menüstruktúrája eléggé eltér, (az S4 jóval kevesebb infót ad a felhasználójának) az S5-ben vannak utalások a frissítés lehetőségére, az S4-ben nyoma sincs.
Az S5-el ellentétben az USB portja egy picit mozog. Megnéztem más S4-et is, ugyanez. Nem zavaró, de engem egy ideig nyugtalanított.
Mindent összevetve nem csalódtam benne, szépen szól (a hangbeállítások botrányosak, meg az is hogy elfelejti pörgetésnél a beállítást) Sony fülhallgatóval, a gyárit felejtsd el.
Ami nagyon meglepett, hogy a honlapon egyáltalán nem kerül említésre az S4. De vajon miért? -
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok Odys drukkerek !
Bennetek van minden reményem. Keresek egy ilyen mp3 játékost:
- 1Gbyte belső memóriás
- PenDrive funkció (közvetlenül be lehessen dugni az ámítógép USB csatijába).
- könyvtárkezelés mp3 lejátszáskor (ki tudjam választani melyik alkönyvtárból játsszon)
- nem beépített akkus
- rádió
Illenek ezek a kritériumok valamelyik Odys -ra ? Köszi.
Jozs -
Marcsibú
csendes tag
Egyébként Én eredetileg egy Odys 512-es szerettem volna,de másnap vissza kellett vinni,mert nem lehetett rá másolni.Addig formáztuk amíg a memóriája elkezdett fogyni és a végén már ki sem lehetett kapcsolni.El vittem a tőlem 35 km.-re lévő üzletbe ahol vettem,hogy ez a probléma lépett fel és cseréljék ki.1 óráig várakoztattak engem és az információs pultban lévő hölgyet. A hölgy unta meg előbb és azt mondta nekem mivel én vagyok a mai nap a harmadik aki visszahozta ezt a fajta lejátszót inkább ad egy levásárlásibónt,és egy jó tanácsot másikat válasszak.Mivel nem volt több pénzem egy jobb 512-re,így lett a 256-os.
-
v.gergo
csendes tag
Egy próbát megér, telefonon is fel lehet hívni őket. Én leadtam a lejátszót, még dolgoznak rajta (remélem).
De mindenek előtt próbáld meg letölteni a gyártó honlapjáról a drivert. Ha véletlenül nem jó, attól nem ugrik a garancia. Csak az S5 ös drivert töltsd le! Ahhoz lesz egy program, ami keres firmware-t. A driverrel pedig elvileg lehet formázni, de én még nem próbáltam.
http://www.odys.de/index.php?lan=en&hmp=5&mp=2&ump=1#X700010
[Szerkesztve] -
svili
tag
Én az S5-ön nem találtam Format menüpontot - a számítógéppel pedig nem mertem megformázni....
Egyébként valszeg az én kütyümön csak a firmware-csere segítene - de az meg nincsen sehol.
Valaki feltett ide egy címet a hazai - állítólagos - Odys márkaszerviz címét és telefonszámát.
Kérdés azonban, hogy a Németországban vett készülékre itthon vállalják-e a garanciát - EU ide vagy oda.
Ha fizetnem kell a firmware-cseréért akkor már nem is volt olyan jó vétel............ -
Marcsibú
csendes tag
Kösz Egzit a reakciót.Sajnos,ha nem jó mp3 van a lejátszón,akkor a FORMAT ERROR szöveg jelenik meg.Tehát nem az a baj,mert ezeket a számokat korábban már lejátszotta.Gyorsformázást csináltam rajta és így jó volt egy pár napig.Ma viszont a menüjével töröltem róla egy számot(eddig csak számítógéppel csináltam),azóta megint egyfolytában kikapcsol.
-
svili
tag
Írtam Neked egye-mail-t az S5 gondjaimról, de időközben a következőket olvastam az Odys weblapján, hogy lehet magán a lejátszón új könyvtárat létesíteni s ebbe másolni.
Nekem a zenelejátszásnál nem látja a mappákat, edig ott vannak. Csak a diktafon felvételi üzemmódban látja a mappákat...
Minden meghallgatásra szánt zenát a Root mappába rakni ''vasvillával'' nem igazán szerencsés megoldás lenne..
Változatlanul nem találtam firmware-t ehhez a típushoz - pedig egy firmware frissítésbiztosan megoldaná a problémákat.
[Szerkesztve] -
egzit
csendes tag
Csöcsi!!!
Az s4-esnek ugyan olyan usb-csatlakozoja van mint a többi átlagos mp3 lejátszónak ( usb 2.0 ) Az USB csatlakozó rajt van magán a lejátszon
A csomagban van még egy USB hosszabító kábel. Ez jó kis dolog mert nem kell a gép hátuljánál matatnod h bedugd a lejátszót.
Az elem úgy bírja kb 5-6 oráig... de ez változó...
A könyvtárokat úgy kezeli h ajajjjtegyük fel: ugy töltöd rá a lejátszora a zenéket h mappába vannak: a lejátszó érzékeli de ahogy váltod a számokat ugy az egészet végig tudod futtatni mappák nélkül.................................. de ez sok lejátszónál igy van...
-
Marcsibú
csendes tag
Sziasztok.Egy odys 256 s-5 lejátszóról kérdeznék.Egy számot sem tudok 1 hónap után lejátszani,mert mindig kikapcsolja magát.A szervíz szerint jó(3 hétig náluk volt 1 nap híjá)-így nem cseréltik ki.Továbbra is kikapcsol.Segítség!!!Nem elem bajos az tuti.Próbálam letölteni hozzá frissítést,de nem található sehol.Nem lehet feltölteni rá semmit azokról az internet címekről amit írtatok.Találjatok légyszi olyat ami tényleg segít,vagy ha volt valakinek ilyen problémája,írja lett mi lett a lejátszó vége.Minden
esetre nekem végem! -
cobac
csendes tag
Heló!
Tud vki segíteni abban,hogy az s 4 ről egy kis műszaki leírást szeretnék...
legfőképpen az érdekelne,hogy,
milyen az usb je, elem meddig bírja, könyvtárokat kezeli e, ?
előre is köszönöm, Gergő -
egzit
csendes tag
Nah hella!!! 10 ezret az s9-es megér. A bolti ára 16 ezernél egy kicsit több!!!
Ezeket tudja:
MP3 / WMA / WAV lejátszás
512MB beépített memória
FM rádiós fülhallgató
Vonalbemenet
Diktafon
UDB 2.0 csatlakozás
6 x Equalizer
Grafikus LCD kijelző: 96x26 pixel
Könyvtár kezelési funkció
Kék háttérvilágítás
Kontraszt állítási lehetőség
Hangfelvétel a beépített mikrofonról, és vonalbemenetről
Equalizer: jazz, pop, classic, rock, full bass, normal
Hangfelvétel formátuma: WAV
Állítható felvételi minőség
USB háttértár funkció - nem kell telepíteni
Időzített kikapcsolási funkció
Többféle nyelv támogatása
Időzíthető háttérvilágítás kikapcsolás
Lejátszási üzemmód: A-B szakasz ismétlés, minden szám / egy szám ismétlése
Állítható hangfelvételi tömörítés: IMADPCM, MSADPCM, PCM
MP3 lejátszás: 8 - 320kbps
WMA lejátszás: 8 - 192kbps
Lejátszási idő: kb. 8 óra
File törlési funkció
Fülhallgató kimeneti teljesítmény: 9mW/csatorna, 32 Ohm
Méret: 23 x 78mm
Áramellátás: 1db AAA elem
Windows 98SE/ME/2000/XP; Mac OS 9.0 és felette
Csomag tartalma:
Odys S9 MP3 lejátszó
USB átalakító
USB hosszabbító
Rádiós fülhallgató
CD lemez -
PeterBa
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az elején tisztázzuk! Nem értek az Mp3 lejátszókhoz, az Odys-ról meg egyenesen nem is tudtam, hogy létezik.
Azt tudtam, hogy kell egy Mp3 lejátszó, ennyi. Egy barátom ma beállított egy Odys S9-cel (512MB), s mondta, hogy csak nekem 10.000Ft.
Váratlanul ért, mondtam, meggondolom, utána nézek, mit tud.
Ki tud segíteni? Ami érdekel: Jó-e, megbízható-e az Odys? Ár/teljesítmény aránbyan mit mutat?
Nagyjából ennyi. Köszi előre is minden segítséget, főleg, ha gyors - mert nem veszem meg, akkor nem is akarom kibontani a csomagolást meg semmi.
Bye. -
v.gergo
csendes tag
Szerkezeti problémáktól én sem félek. De ha nem működik, hogy teszed vissza az eredetit??? Asszem megyek szervizbe kíváncsiskodni.
Egyszer egyébként le is fagyott. Azt hittem, a zsebemben véletlenül átállítódott japán nyelvűre. Aztán rájöttem, hogy nem, mert bármelyik gombot megnyomtam, előlről kezdett egy számot...
Jut is eszembe... A hangerőszabályzó nálatok jól működik? Nekem + gombra néha lehalkul (kb 50%-ban). De a - gomb legalább jól működik. -
egzit
csendes tag
Újabb csapás
Elveszett az odys-omról az a pici 3szög amibe a nyakbaakasztó madzagját vagy mit bele lehet fűzni... Akarom kivenni a zsebemből, megfogom a nyakbaakasztót, kihútom és a lejátszó nélkül jött ki. Na mondom ez hogy lehet. Kiszedem a zsebemből a lejátszót és látom h az a kis 3szög elveszett....
Szóval vigyázzatok -
egzit
csendes tag
Meizu... hmm ezt a fajtát nem nagyon ismerem... de szerintem ez is ilyen eléggé ''made in china vs. japan vs. korea vs. thailand meg miegymás
Hmm engem most még nem nagyon érdekel az S4-esem kis belsö progijának az alakitgatása.. majd talán 1 hét mulva
Amugy meg a garancia tuti ugrik ha saját megad felpiszkálod a kütyüt.. de most öszintén ho a belsö progiját tudod saját magad szerkezgetni (mást felinstallalni) akkor tökmind1 h van e garancia vagy nincs. Szerkezetbeli problémák csak nem fordulnak elő. Vagy igen?! -
v.gergo
csendes tag
Le lehet tölteni az S5 driverét, és jár hozzá firmware update is. Szerintetek mi történik, ha az S4-hez elindítom??? Garancia tuti ugrik...
-
egzit
csendes tag
Az tény, hogy a régi dicman-ek jobban szólnak mint akármelyik mp3 lejátszó. Nekem is van egy sony discmanem és gyönyörűen szép hangja van. A több fokozatban állitható mélyhangkiemelője is tékéletes.. Nah de mindegy. A discamnek ideje már lejárt...
Az iPod-oknál tényleg túl melegethet a merevlemez. Nincs neki megvelelő hűtése. Ha egy olyan pici összedűrített szerkezetbe beletennének egy nagyobb ventillátort ami megfelelően hűt akkor a készülék mérete elég nagy lenne. Ezért maradnak a bordák..
nah bye -
v.gergo
csendes tag
Mielőtt visszaviszed, próbáld formatálni a memóriát, az valakinek már segített hasonló problémán!
Jó fülhallgatóval / hangszóróval tényleg szép hangja van, de azért szebben szólnak a régi discmanek. Ez legalább nem akad el, pici, könnyen kezelhető. Hát valamit valamiért. Állítólag a 70000 Ft-os iPod sem tökéletes, túlmelegszik a merevlemez, bár ez csak pletyka, nem tudom, mennyire igaz... -
egzit
csendes tag
Hella!!
Nekem is van egy odys s4-es mp3 lejátszóm. 18 ezer-be került. Úgy gondoltam jó vásárt csináltam... Hazavittem, tettem rá zenéket... Elkezdem hallgatni. Az első benyomásom nem valami szép dolog. Elég halk. Az EQ nem valami jo. sőt... nah mindegy. Vettem hozzá 4000ér egy sony fülhallgatót. Azóta tökéletesen megvagyok vele elégedve! Szépen lehet hallani a mély basszustol a magas hangokig.
Az EQ-re visszatérve nem csak ennél a lejátszónál ilyen rossz a minősége. Volt már több a kezembe és mind az összes ugyan olyan hankiválasztása volt... Szal ennyit errő...
Vettem még hozzá 3000-ér 4 db hama 1000mAh-ás akksit töltővel.
Így most nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kis kütyüvel -
rakkaus
csendes tag
Szia! Köszi, sajnos sehogysem tudom kikerülni ezt a szerviz dolgot.
Végülis a kocsi aljából meglett a tok, de most meg akármit is csinálok, no music-ot ír ki. Pedig csak mp3 fájlokat teszek rá...
Kicsit szerencsétlen vagyok mp3 lejátszó-ügyben, azt hiszem... Ha esetleg van valami ötlete valakinek, miért csinálja ezt a kütyüm, szívesen veszem, különben meg szerintem visszaviszem.
-
v.gergo
csendes tag
Úgy nézem, van Szolnokon is szerviz:
Infotech Kft: 5000 Szolnok, Ostor út 2.
Tel.: 56 / 343 185
Emailcímet nem írnak, de talán telefonon is meg lehet kérdezni. Garancia??? Hhááát egy próbát végül is megér, bár a ''leesett'' nem túl találó. Én pl alig tudom letépni a kupakot. De ki tudja... -
Geris
csendes tag
Hali! s5-ösöm van, és azt vettem rajta észre, hogy bekapcsolás után, miután elindítok egy számot, attol klezdve van egy halk pittyagés, ciriperés szerü, mint amikor cd-rom a cdt olvassa. független a hangerőtöl, és csak akkor jelenit meg miután először elindítok egy számot, és azután csak akkor marad abba, ha kikapcsolom, vagy kilépek a módválasztó menübe. szerintem ez a memória ahogy olvas, de nem tom, szerintetek mi lehet? ha megy a zene, akkor az elnyomja, szóval nem annyira zavaró, csak azért mégis...
csinál ilyet valakinek? -
rakkaus
csendes tag
Hello!Karácsonyra kaptam s4et és minden oké vele kivéve hogy ma elvesztettem a kupakját, egyszerűen leeshetett valahol/lelökhettem a sok cuccommal, na most ilyenkor mi a teendő, szerintetek mit csináljak?
Csak lehet kapni rá pótot, nem? Nem tudjátok, egyáltalán hol kérdezősködjek? Kitör a frász, hiszen csak 2 hetes.
-
v.gergo
csendes tag
Biztos mp3 formátumban raktad föl a számokat? Egyébként nekem folyamatos lejátszásnál könyvtárakon is átugrik. Viszont előfordul, hogy egy-egy album legutolsó számának a végén van néhány perc szünet. Olyankor a lejátszó megunja a várakozást, és magától kikapcsol. Ezt meg kell előzni, és pörgetni kell a következő számra.
ja bocs... kicsit lemaradtam, látom, már megvan a megoldás
[Szerkesztve] -
Geris
csendes tag
válasz
Bodybuilder #34 üzenetére
az nem az usb hosszabító kábel véletlenűl?
[Szerkesztve] -
Bodybuilder
csendes tag
Császtok!! Még azt szeretném kérdezni hogy kaptam az mp 3 lejátszóhoz egy fekete kábelt de gőzöm sincs hogy az mi lenne. Tudnátok segíteni ebben mert nagyon kíváncsi vagyok!!
-
Bodybuilder
csendes tag
Császtok!! Még azt szeretném kérdezni hogy kaptam az mp 3 lejátszóhoz egy fekete kábelt de gőzöm sincs hogy az mi lenne. Tudnátok segíteni ebben mert nagyon kíváncsi vagyok!!
-
Geris
csendes tag
BUÉK mindenkinek, és heló!
van különbség az s4 és az s5 között, a megnevezését kivéve? -
Bodybuilder
csendes tag
Hello Mindenkinek!! Én most karácsonyra kaptam s4 - et és tökéletesen jó semmi baja igaz mintha egy kicsit halk lenne de ez nem nagyion zavar! Tökéletesen viszi mindent! Ez az mp3 lejátszók királya szerintem. Nektek mennyi ideig bírja egy elem kb??? Nekem változó de van mikor szivja mint az állat de attól is függ hogy mennyit halgatom!! Ha valakinek bármi baja van msn en keressen meg vagy emailben. Üdv Béla BUÉK!!!!
-
Májló
csendes tag
Helló FKlaus! Nekem ugyan S4-esem van, de nálam is fennállt a probléma egy darabig. Mégpedig akkor, amikor mappákat hoztam létre a lejátszón, s ezekben helyeztem el Rajongásom Tárgyait. Más megoldást nem is találtam, mint megszüntetni a mappákat, a zenéket pedig ebek harmincadjára beszórni a lejátszóra. Jobbat nem tudok, de ha valaki igen, engem is érdekelne a megoldás.
-
FKlaus
csendes tag
Hali! Kaptam karácsonyra egy ODYS S5 MP3 lejátszót és biztos én vagyok béna, de még nem nem tudtam rávenni, hogy a számokat, amiket felraktam rá, egymás után játssza le. Mindig csak egy számot tudok lejátszani. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
-
urobert
csendes tag
Helló mindenki!
Az eq.-rel nekem is problémáim vannak (kicsit bosszant). Szoftwer frissítés kéne (hátha segítene), azonban nem találok sehol (még a német lapon sem: www.odys.de, bár németül egy kukkot sem tudok). És ha találnék, azt hiszem nem tudnám rárakni.
Légyszi segítsetek. Előre is kössz. -
Májló
csendes tag
Rájöttem!!! Na jó, nem teljesen én, hanem az egyik spanom. Az volt a tré, hogy mikor a gépen a ''keresés''-nél beírtam, hogy ''*.mp3'', ki is adta az összes mp3-at. DE! (mert mindig van egy ''DE'') A zenék neve végére nem volt odaírva, hogy ''.mp3''. Számomra ez így leírva is elég hülyén hangzik, hogy ez lett volna a para, de miután kiegészítettem a nevüket a fenti négy karakterrel, simán felismerte a lejátszó. Azóta én vagyok a legboldogabb S-4-tulaj az egész szobámban!!!!!
Gergő, kösz a címeket, eltettem őket a belső zsebembe.
A fülhallgató-témához nemt'ok mit mondani, csak annyit, hogy az eredetit nem is láttam, én egy újjal kaptam a szerkezetet, mert Bátyám szerint az eredeti gagyi. -
v.gergo
csendes tag
Media Playert szerintem ne keverjétek bele a dologba, mert nem egészen erre való. Amikor csatlakoztatjátok a lejátszót a géphez USB-n keresztül, megjelenik egy új meghajtó. (A ''Sajátgépet'' nyisd meg!) Ha már vannak mp3 fájljaid, azokat egyszerűen át kell másolni erre az új meghajtóra.
Az ogg file is egy tömörítési forma, én sem ismerem igazán.
mp3 filet audio CD-ről is tudtok csinálni pl a CDex nevű programmal: http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=1116
Ha új, jó minőségű mp3 fájlokat akartok letölteni, akkor jelenleg asszem a torrent rendszer a legjobb. Én hirtelen ezt az oldalt találtam, ahol többé-kevésbé le van írva a rendszer lényege: http://savaria.tmxd.hu/faq.php
A torrentezéshez egy un. kliens programot is le kell tölteni.
http://www.bitlord.com
Sok sikert!!! -
Májló
csendes tag
Lotti! Én Media Playerről töltöttem le a zenét, mégsem csípi a dolgot.A stop úgy működik, hogy egyszer megnyomod a ''play'' gombot,ekkor ''pause'' üzemmódba kerül. Ha még egyszer megnyomod, ugyanonnan megy tovább a zene, ahol megállítottad. Ha viszont egy darabig nem nyomod meg újra (egy darab=pár perc), akkor a szám elejéről indítja újra legközelebb a zenét. Megnyugtató, hogy van, akinek még én is tudok segíteni.
Eddig azt hittem, a műszaki érzékem egy 90 éves shanghaji gésáéval egyenértékű, de most már előléptem egy 65 éves norvég cethalász szintjére.
Messze van még Bill Gates... Nincs itt valaki, aki közelebb van hozzá?
-
lotti
csendes tag
Légysz valaki írjon pár címet, ahol mp3-at lehet letölteni! Ja jó tanács: Ne sajnáljátok a kütyüiteket, mert biztos forrásokbol tudom, hogy a fülhallgazó egy idő után kilazul, és használjátok, ha van rá garancia, mert nehogy megszííjjátok!
( Az eladó mondta, mert neki is ugyanilyenlye van, és jó, csak a füllhallgatója amint mondtam kilazul) Könyörgök segítsetek mert megkaptam, de nem tudom kihasználni. Már sírógörcseim vannak, és néha úgy gondolom, hogy kár volt egy mp3 lejátszót kérni. -
lotti
csendes tag
Kedves Májlo!
Én karácsonyra kaptam, és karácsony után vissza is vittük. Az eggyik csajszi aki ott dolgozik, kedvesen elmondta, hogy a zenét azé nem játsza le, mert ogg. fájl. Ezt nme tudom, hogy mi az az ogg, de azt tudom, hogy nem jó.A stopp gombot nem találom. Utána néztem a honlapján de s4 hez nincs semmi. ( fúj de utálom az ilyen helyzeteket.) Én is egyépkén tök hülye vagyok az ilyen kütyükhöz. Amit viszont biztosan lejátszik, az a wma( windows média player), és az mp3(természetesen). Mivel én csak 14 éves vagyok nem rendelkezem nagy angol tudással, sőt az angolom, nagyonrossz. Nem tudom az oldal címét de van olyan honlap ahol leírják, hogy mi az az ogg fájl. ( szerintem ezt írja le) -
Májló
csendes tag
Helló! Meglehetősen be vagyok parázva! Ugyanaz a problémám, mint Lottinak. Nem látja a lejátszó a zenéket, de ha gépre dugom, olyan, mintha az Isten is oda teremtette volna őket...
Tök gyagya vagyok minden kütyühöz, amiben áram folyik, szóval HELP!!!! Köszi!
-
v.gergo
csendes tag
Tettem föl magyar nyelvű használati utasítást:
http://web.t-online.hu/ger1bea22/odys-s4_01.jpg
http://web.t-online.hu/ger1bea22/odys-s4_02.jpg -
v.gergo
csendes tag
Ja még csak annyi... FW frissítéssel nem ugrik a garancia???
-
v.gergo
csendes tag
Le kell töltened egy dalszöveget, és meg kell nyitnod a Lyrics Powerrel. (vagy vágólapról beilleszted) Winamppal elindítasz egy dalt (amihez letöltötted a szöveget), a lejátszási idő a LP-ben is megjelenik. A zöld alapon fehér lefele nyíllal a sorok elé illesztheted az aktuális időpontot. (Vigyázz, mert nem ugrik automatikusan a következő sorra!) Az mp3 lejátszóra úgy tedd fel az így elkészített szöveget, hogy a filneve megegyezzen az mp3 filenevével! Ja és ne tedd külön könyvtárba őket! Sok sikert hozzá!
-
YOZ
tag
Csá. Vettem ien odys mp3-s9-est, és nincs magyar leírásom hozzá. Tudtok ebben segíteni?
-
rasy92
csendes tag
Hi v.gergo!
A stop gombot én sem találom rajta, ha viszont a play gombot 1mp-ig nyomod, az a pause. A magyar nyelvűje azt írta, hogy a www.odys.de honlapon találok fw-t, de csak az mp3 S5-höz van.
Az eq-rel kapcsolatban én is hasonlót tapasztaltam. Ha majd lesz hozzá fw, gondolom abban kijavítják a problémát.
Egy kérdés: A dalszöveg progit hogy kell használni?
üdv: -=[ PeeT ]=- -
v.gergo
csendes tag
Sziasztok!
Stop gombot én sem találtam ezen a lejátszón. Egy másik, hasonló típusnál 1 mp-ig kell nyomni a play gombot, de ennél nem működik.
Firmware-t sem találtam, pedig az igazán jól jönne. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem nem jegyzi meg az equalizer beállítást. Ha pörgetek egy számot, azonnal normál eq-rel jászik tovább, annak ellenére, hogy a beállításoknál az általam kiválasztott marad. Nem tudtok erre véletlenül valami megoldást?
Egyébként a dalszöveg kiírás jól működik, érdemes kipróbálni. Egész könnyű használni a programot, amit adtak hozzá. -
lotti
csendes tag
Szia!
Nagyon idegesítő, de nem tudom elindítani a ''music playr'' részét. Van rajta 57 szám, de nem tudom elinditani. Egyáltalán ne jelzin ki hogy van rajta valami. De ha törölni kéne ott van rajta az össze szám. Ezenkívül a magyar nyelvü használati utasítás (meg bocsássatok,) de szar. Ezen kívül, nem találom a stop gombot.( megjegyzés: Lehetne a magyar nyelvi tájékoztató, kicsit pontosabb. Legyen több oldal, de viszont mindenki értse meg..) -
sisi
csendes tag
Szia!
Sürgős segítséget szeretnék kérni. Karácsonyra vettünk a lányomnak egy ODYS mp3-S4-et, de nem volt hozzá magyar nyelvű használati utasítás.
Be szeretnénk üzemelni, de nem csináltam még ilyet. Az meg amire nyit az üzlet ahol vettük még messze van. Ha tud valaki segíteni, hogy hol találok magyar nyelvű használatit a neten hozzá, vagy megvan valakinek, akkor légyszi küldje el a kruppa@fibermail.hu-ra.
Köszi! -
bozso67
csendes tag
Sziasztok!
Engem a diktafon része érdekelne, de nagyon.
Nekem már van egy MP3-am ami tud ALC-t (automata level control, azaz mikrofon érzékenység beállítást).
Ez nagyon hasznosnak bizonyult, mert nélküle hangosabb dologból mint pl. egy ének csak nagy zaj lesz.
Ez tud ilyent, bírja a halk és a hangos váltakozását?
Mennyit, lehet rá felvenni, milyen minőségben?
Mennyi helyet foglal pl. 10 perc felvétel?
Köszi -
tomicica
csendes tag
Sziasztok !
Én is most vettem a fiamnak. Szerintetek jót vettem ennyi pénzért 512 MB 18000 Ft.
Ja és még azt szertzném kérdezni, hogy rá a füllhalgatón keresztül rá lehet - e csatlakoztatni egy kisebb aktív hangszót, hogyha nem muszáj ne a kis hangszórón halgassa.
Köszi a válaszokat:
Üdv: -
edie
csendes tag
-
zolee3000
tag
Hi!
Kösz az infókat. Mostanában nagyon el voltam foglalva, mert megkezdődtek a vizsgák, ezért nem írtam hamarabb.
Sajnos úgy tűnik el kell kicsit halasztanom az mp3-as lejátszó-vételt, de jól jött az infó, mert egy barátom is az odys felé kacsingat, és már engem is kérdezett, hogy tudok-e róla valamit.
Szal' köszi. Csá -
rasy92
csendes tag
Hi zolee3000!
Nekem eddig bevált, már vagy 3 hete vettem és semmi hibát nem észleltem rajta.
Az FM rádió jól veszi az adást (helytől függően).
Mielőtt megvettem nekem sem volt semmi tapasztalatom ezzel a márkával, de a vételt nem bántam meg.
A hangzása kifejezetten jó, a rádió is tisztán szól rajta. PenDrive -ként is használhatod, közvetlenül lehet a géphez USB-n csatlakoztatni (nem kell külön kábel).
Kezeli az ID3 tag-et és a mappákat.
Mappát csak a gépen tudsz rá készíteni.
Ajánlom ezt a playert!
üdv:rasy92
Ha megtaláltad rajta a stop gombot, lécci irj, mert én sehol sem látom! -
zolee3000
tag
Szia rasy92!
Épp most készülök venni egy OdysS4 1Gb-os belső memós lejtszót, de sajnos nincs semmi tapasztalatom ezzel a márkával kapcsolatban, és a technikai jellemzőiről is csak annyit tudok, amennyit a katalógusában olvastam (diktafon, equalizer stb.). Ha tudsz, kérlek segíts ki vmi infóval. Elsősorban a hangminőség érdekelne, a kijelző, meg hogy van-e benne mappakezelő funkció, és persze az is, hogy neked mi a véleményed róla, ajánlanád-e nekem?
Előre is köszönöm.
zolee3000
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rasy92
csendes tag
Hello!
Ha bármi problémátok, kérdésetek, észrevételetek van az Odys MP3-S4 típusu mp3 lejátszóról, akkor ide írjatok.
üdv: rasy92
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest