- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS frissítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
ok, érdekelne majd, hogy mire jutottál, mert a zIntel eléggé teljes mellszélességgel áll mellette ahhoz, h egy idő után a mezei halandóknak (like us) is ilyen cucc kelljen a gépébe. amúgy anandtech.com-on a Gigabyte i915P alaplapjában csináltak DDR vs DDR2 tesztet (merthogy mind2 memóriát tudja fogadni a deszka). a DDR2 csúfos vereséget szenvedett, és a konklúzióban egyértelműen leírják, hogy felesleges erőltetni még jóideig a DDR2 kérdést
amúgy te sem bírsz aludni? :DDD -
anulu
félisten
OCZ hírlevélből most értesültem erről a RAM-ról. [L]http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_PC2-4300_DDR2_Enhanced_Bandwidth_Platinum[/L]
az, ami miatt nyitottam a topicot, az az, hogy ''Enhanced Bandwith'' memóriaként hírdetik, és a PR-ban benne van, hogy a leggyorsabb jelenleg kapható DDR2 RAM-ok. ezzel szemben a latency-k így néznek ki: 4-3-3-12! nem igazán értem, hogy DDR2-nél miért nem lehet legalább a CAS3-at megcélozni (2-2,5-ről nem is bszélve), miért kell 4-nek lennie?
Aktív témák
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest