- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
Azona sux. Monnngyon le. Vagy ez az a topic sem ?:D
-
Esmein
nagyúr
ddr2 i9x5 prescott sux, lassan az intel is ha így folytatja a marhaságait :(
-
Alvin_ti4200
félisten
Nyár van, minek aludni?:D
Amúgy szerintem is felesleges a DDR2. valahogy az az érzésem, hogy az AMD most jól teszi, hogy kivár, mert én nem tartom kizártnak, hogy a DDR2 a Rambus sorsára jusson, főleg ha a chipset (ezesetben i9x5) is eléggé nehéz helyzetben lesz (lassabb az i875-nél most még).
Érdekes eszmefuttatás még januárról: [L]http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30700[/L]
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
ok, érdekelne majd, hogy mire jutottál, mert a zIntel eléggé teljes mellszélességgel áll mellette ahhoz, h egy idő után a mezei halandóknak (like us) is ilyen cucc kelljen a gépébe. amúgy anandtech.com-on a Gigabyte i915P alaplapjában csináltak DDR vs DDR2 tesztet (merthogy mind2 memóriát tudja fogadni a deszka). a DDR2 csúfos vereséget szenvedett, és a konklúzióban egyértelműen leírják, hogy felesleges erőltetni még jóideig a DDR2 kérdést
amúgy te sem bírsz aludni? :DDD -
Alvin_ti4200
félisten
Úgy tudom, hogy DDR2-nél nem nagyon számít a CAS latency, így tudják elérni a magas órajeleket. Meg valami olyasmit is olvastam (majd utána nézek), hogy az 533 MHz-es DDR2 valójában ugyanúgy 133 MHz-es, mint a DDR266, csak asszem egy órajel alatt kétszer annyi adatot tud átnyomni vagy valami ilyesmi, de ígérem megnézem, nehogy hülyeségeket beszéljek:B
-
anulu
félisten
OCZ hírlevélből most értesültem erről a RAM-ról. [L]http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_PC2-4300_DDR2_Enhanced_Bandwidth_Platinum[/L]
az, ami miatt nyitottam a topicot, az az, hogy ''Enhanced Bandwith'' memóriaként hírdetik, és a PR-ban benne van, hogy a leggyorsabb jelenleg kapható DDR2 RAM-ok. ezzel szemben a latency-k így néznek ki: 4-3-3-12! nem igazán értem, hogy DDR2-nél miért nem lehet legalább a CAS3-at megcélozni (2-2,5-ről nem is bszélve), miért kell 4-nek lennie?
Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest