- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
Aktív témák
-
törölt tag
300/2.8 l is usm kb 4800 euro
400/2.8 l is usm kb 8000 euro
itt tényleg van egy milla árrés 100 mili fókuszdifiért. De ez a high-end kategória, ilyen 4-5 kiló súlyú műszereket csak profik vesznek (vagy mániás sznobok).
Azt hittem itt emberléptékről, amatőrfotográfiáról beszélgetünk, legalább is jó lenne. Azért szólok én is hozzá, mert érdekelnek a tapasztalatok. Nem akar itt senki meggyőzni vagy leugatni senkit, alapvetően tapasztalatcsere folydogál. Pl sszever fórumtárs által régebben linkelt képeknek is örültem, mert életszagúak, nem tesztoldalak steril képei. Az is érdekelne, hogy amikor esetleg nem lessátorban meditál az emberfia, hanem cserkel és a véletlenre bízza magát, akkor milyen fotók szoknak összejönni. Egy 300-as (vagy 400-as, vagy x+5y/8.2-es) telével. Köszönettel. -
sszever
őstag
a fix 300 F4 IS és a fix 400 F5,6 között, az első obi szerintem jobb. Nem nyom annyit a latba a 100 mm, mint az IS. Főleg ha használsz hozzá 1,4x vagy 2x-et is, mert akkor tuti állványról fotózol az utóbbival, míg az IS-es obival még van némi esélyed jó fényviszonyok közt, hogy állvány nélkül is megfelelő képminőséget érj el.
Másrészt nem a 300-400 mm F4-5,6 közötti kategória az, ahol a 100 mm-ért 200-300 ezer Ft különbség van...
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Windows Insider Program
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest