- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Csak.TnT #9313 üzenetére
Kérjük, próbálja ki a következőket, hátha meg tudjuk megoldani a problémát:
1.. Nyissa ki a nyomtató.
2.. Vegye ki az összes tintatartályt a nyomtatóból.
3.. Emelje fel a szürke fékpedállal oldalán a tinta tartály tartóba.
4.. Óvatosan távolítsa el a nyomtatófej a kocsiból egység.
5.. Helyezze a nyomtatófej vissza és rögzítse a kart lefelé.
6.. Helyezze az összes tintatartályt a nyomtatóba.
7.. Zárja le a fedelet, és kapcsolja ki a nyomtatót.
8.. Húzza ki a hálózati a nyomtatóból. Hagyja bekapcsolva húzva körülbelül 5-10 percig.Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
válasz mrgergoke #9308 üzenetére
Izé, elvégezted a nyomtatófej beállítást mikor cserélted a patront?
asuspc96: és ha az egyik gépet elzárod akkor is?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
Ezeket én is kiszúrtam, de valami ilyesmire gondoltam...
A flakonos tinták általában univerzális tintákat tartalmaznak.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
válasz -szabi- #9291 üzenetére
Vicces módon nekem is ez (is) a nyomtatom van és nekem is behúzott egy normál papírt a fotópapírral szerintem nem érdemes keverni a kettőt vagy ez vagy az legyen a tartóban.
Érdekelne, h találtál e valahol utántöltő kittet hozzá...Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Jó, de ha beszáradna az a mocsok tinta nyugodtan alkalmazd.
-
Befőttes üveg kupakja bele 3 mm meleg víz 10 perc ázás törlés vissza gépbe, nyomtat.
-
-
-
-
-
-
válasz adriankoooo #9030 üzenetére
-
válasz Alvin_ti4200 #9022 üzenetére
Az hogy ha nem használod elég gyakran képes beszáradni az eredeti tinta is vagy ha nem elpárolog magától belőle. Egy lézer nyomtatót nem használsz 2 évig észre sem veszi. A tintasugaras átlagos patronnal nyomtat 300-400 oldalt a lézer 1500-2000-et. Nekem is a negyedik már lézer lesz.
-
válasz Alvin_ti4200 #9020 üzenetére
3 tintasugaras nyomtató van a családban ezért merem bátran ajánlani a lézer nyomtatókat amit megkapsz 20000 Ft. Persze abban nincs szkenner de agybajt sem kapsz tőle…
-
válasz sanhose #9015 üzenetére
Igen ezen én is elméláztam, főleg mostanában a baj az, h nem tudom hogy tönkre van menve a fej vagy csak koszos mi a véleményed a power flush-ról próbáltad?
-
Kösz mindenkinek ha azon múlik én kinyomtatom az egri csillagokat is csak helyrejönne már egyszer.
-
-
Az ultrahanggal való nyomtatófej tisztítás ér valamit? Mert akkor megfontolom egy kb 15000 Ft. kütyü megvételét.
-
Nálam is ez a gond HP B109n, vannak sorok amik mosódottak de csak vagy 6 sor egy oldalról és mindig ugyanazok a sorok ( lás csodát). Nekem megcsinálta a fejigazítást de nem segítet rajta. A fejet átmostam már minden létező dologgal vagy 6-szor is semmi változás. Közben vettem egy CANON PIXMA MG-5450 nyomtatót biztos ami biztos alapon. Gondoltam veszek a HP-ba egy másik fejet de nem sokkal olcsóbb mint egy új nyomtató. 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest