Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csak.TnT #9313 üzenetére
Kérjük, próbálja ki a következőket, hátha meg tudjuk megoldani a problémát:
1.. Nyissa ki a nyomtató.
2.. Vegye ki az összes tintatartályt a nyomtatóból.
3.. Emelje fel a szürke fékpedállal oldalán a tinta tartály tartóba.
4.. Óvatosan távolítsa el a nyomtatófej a kocsiból egység.
5.. Helyezze a nyomtatófej vissza és rögzítse a kart lefelé.
6.. Helyezze az összes tintatartályt a nyomtatóba.
7.. Zárja le a fedelet, és kapcsolja ki a nyomtatót.
8.. Húzza ki a hálózati a nyomtatóból. Hagyja bekapcsolva húzva körülbelül 5-10 percig. -
-
-
-
-
Jó, de ha beszáradna az a mocsok tinta nyugodtan alkalmazd.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
adriankoooo #9030 üzenetére
-
válasz
Alvin_ti4200 #9022 üzenetére
Az hogy ha nem használod elég gyakran képes beszáradni az eredeti tinta is vagy ha nem elpárolog magától belőle. Egy lézer nyomtatót nem használsz 2 évig észre sem veszi. A tintasugaras átlagos patronnal nyomtat 300-400 oldalt a lézer 1500-2000-et. Nekem is a negyedik már lézer lesz.
-
válasz
Alvin_ti4200 #9020 üzenetére
3 tintasugaras nyomtató van a családban ezért merem bátran ajánlani a lézer nyomtatókat amit megkapsz 20000 Ft. Persze abban nincs szkenner de agybajt sem kapsz tőle…
-
-
Kösz mindenkinek ha azon múlik én kinyomtatom az egri csillagokat is csak helyrejönne már egyszer.
-
Az ultrahanggal való nyomtatófej tisztítás ér valamit? Mert akkor megfontolom egy kb 15000 Ft. kütyü megvételét.
-
Nálam is ez a gond HP B109n, vannak sorok amik mosódottak de csak vagy 6 sor egy oldalról és mindig ugyanazok a sorok ( lás csodát). Nekem megcsinálta a fejigazítást de nem segítet rajta. A fejet átmostam már minden létező dologgal vagy 6-szor is semmi változás. Közben vettem egy CANON PIXMA MG-5450 nyomtatót biztos ami biztos alapon. Gondoltam veszek a HP-ba egy másik fejet de nem sokkal olcsóbb mint egy új nyomtató. 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest