Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• draco31

veterán

válasz [CS]Blade2 #18905 üzenetére

Csak írtam egy számot, nem tudja mennyi oldalnál mennyi van benne, csak kalkulál egyet, amit beprogramoztak.
    pl. nyomtatsz egy A4-es teljesen fekete oldalt, és nyomtatsz egy betűt a másik oldalra, az ugyan úgy 2 oldal, és a festék mennyiség nem épp ugyanaz.
    Ha világít folyamatosan, azzal nem kell foglalkozni, csak készülni rá, hogy bármikor bedobhatja a hibát. Lehet másnap, de lehet csak 1 év múlva 1000 oldallal később. Ráköthetsz akár CISS rendszert is, teljesen mindegy neki. Egyszer majd úgy dönt, hogy vagy veszel új patront, vagy nem használod tovább.
    Haver pl megcsinálta azt is egyszer, hogy barackos Bolero-t töltött bele, azzal is ment. Persze olyan volt a minőség is, de mint írtam, nem érdekli. A programja egy ideig feldobja, ha szerinte kevés a festék, utána meg ha jól emlékszem az volt, hogy a megszakítás gombot kérte nyomni pár másodpercig, és onnantól nem sírt a tintaszint miatt annál a patronnál.

Programot nem néztem van-e 11-hez. A szürke nyomtatás beállítása miatt fog kelleni úgy is.
    Nem tud eszközről nyomtatni, csak ha az eszköz is tudja. pl. régen pár telefon tudott olyat, még a gombos korszakban, hogy beledugtad, és lehetett nyomtatni a fotókat. Vagy még a fényképezőgépek tudtak ilyet.

Ilyen statisztikákat úgy tudom nem tud.
    Valamiféle tesztoldalt nyomtat, de a programján keresztül, ott olyanok vannak ha jól emlékszem, hogy milyen oprendszer, mi a driver, dátum, meg nem tudom, ezer éve volt.
    Ennél nincs olyan, mint a HP-nál, hogy nyomtat egy tesztet, aztán azt be kell vele olvastatni, hogy oké-e minden.

Új hozzászólás Aktív témák