Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taklasz
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #60123 üzenetére
Saját megoldás:
VW Passat '95-ös évjárat, egy hátsó kerékív, és ajtó szélek indultak meg.
Egy ismerőstől kértem árajánlatot kb 200-ra mondta ő is, 2 ajtó és a sárvédőív cseréjével, legalább egy teljes hét leállás. Négy hónappal későbbre adott volna időpontot.Pleró munkahelyén vásároltam meg az anyagokat (töltött festékspray, alapozó, rozsdaátalakító) és pár kiegészítőt (csiszolópapír, négertárcsa). A weboldalukon van otthoni munkához videó.
Végül 6 elemet javítottam. Első nap lecsiszoltam a rozsdát és rozsdaátalakítóval lekezeltem, majd lefújtam egy réteg alapozóval. Egy hét múlva folytattam, megcsiszoltam, kitteltem, alapoztam, majd színre festettem.
Csak akrillal kellett festeni, mert nem metál.Nem egy mestermunka, de arra jó, hogy nem a rozsdás lemezt látom. Négy hónap telt el azóta, még nem jött vissza a rohadás. Az egész összköltsége kb 20000 Ft volt.
-
orc88
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #60123 üzenetére
W203 Merci, 99% ugyanez a probléma. Szintén 200k körülre saccolták nekünk is 2 éve.
Mondjuk azon már nem csak a "küszöbívet" kellett volnaViccet félretéve nekünk sem mondtak sokkal biztatóbbat ezzel kapcsolatban, pedig jó ismerősnél csináltattuk volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest