Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Epson nyomtatók
- Hobby elektronika
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
huliganboy #49097 üzenetére
Igen, ez is szempont. Aztán nem deszka kerítés, hanem ilyen, mindkét oldalát festeni kellene, van belőle kb. 20-25m. Se időm, se kedvem , h ecsettel végigtapogassam, ezért gondoltam a festékszóróra.
-
embe
nagyúr
Ne tedd!
Én sok éve vettem egy régi bontott kovácsoltvasszerű kerítést. lehomokfuvóztattam, nem kevés pénzért. Ezután festékszóróval festette le a sógorom. Egy kalap kakát sem ért. Pár év alatt tiszta rozsda lett. Akkor 1-2 évig szép volt, de utána......
Inkább ecsettel vigyél fel normális réteget! Szerintem. -
wwhy
veterán
Elektromos festékszórója van valakinek? Kölcsön szeretném kérni, kerítésfestés a cél.
-
dfg54
tag
Jár valaki a közeljövőben az IKEA- ban Pesten? Esetleg rendel onnan valaki?
-
wwhy
veterán
Eladó:
- HP 2530p noti --> 35e
- Samsung Galaxy S5 Mini fehér, gyári független, kifogástalan állapotú -->40e -
dfg54
tag
-
lakisoft
veterán
Eladó egy WDBUZG0010BBK-EESN 1TB USB3.0 (2 év garancia - mediamarkt) + 8Gb USB2.0 (4 év garancia mediamarkt) pendriver 20k számla és garilevél jár hozzá.
-
McReay
aktív tag
LED világításhoz merre tudok anyagot beszerezni Nyíregyházán belül?
-
XmoD
senior tag
10 ezer forintig keresek kerékpár vázat. Csak váz semmi sallang. A lényeg: acél vagy cro-mo anyag, canti vagy v-fék és 28 vagy 27-es kerékméret. Festése mindegy ... elég s.o.s lenne a dolog mert melóba járósról van szó.
-
greenface
aktív tag
Sziasztok, megbízható, jól dolgozó karosszériást tudtok ajánlani Nyíregyházán? (kisebb javításról lenne szó)
-
embe
nagyúr
Hali!
Van tippetek kerítésre fedlapot, illetve oszlopra fedlapot hol lehetne jó áron venni? -
Nirvanus
aktív tag
Engem ez csikolt nemrég.
-
huliganboy
addikt
Ha ki tudtok fogni egy swift 1.3 8v verziót mely szép állapotban van, és nem rohad ajánlott meg venni. A motorja elnyűhetetlen, baj esetén a javítási költség elenyésző. Mindig legyen neki olajcsere 10 ezrenként és kimegy a világból.
Fékszett kb 12-15ezer Ft jó minőségű (hátsó fékbetét 2pár+2 pár első +2db tátcsa). Haverom 13 éves BMW esetén ez kb 70 ezer..
Fogyasztása még városban sem több 6-6.5l-nél.
-
myk74
senior tag
válasz
lakisoft #49077 üzenetére
Én nem régen adtam el a kis puntomat, és vettem helyette újabbat. Ajánlom hogy autó szerelővel menjetek vásárolni,és érdemes elektronikusan is lekéretni az adatokat.
Tudom másnak ez nem nagy érték autóban, de ha valakinek ennyi a spórolt pénze, rosszul tud esni egy átverés. Én nem így tettem és volt egy kis galiba. -
-
lakisoft
veterán
Suzuki Swiftet keresek megvételre, 200-250k körül friss műszakival. Akinek van ilyen kérem keressen.
-
Madn!ght
addikt
-
Nerazim
őstag
Valaki tudna ajánlani egy jól dolgozó, megbízható villanyszerelőt? Nem nagy munkára kellene.
-
Nirvanus
aktív tag
Lomolok itthon...
Nini, egy konfig (40k, 35k, ha érte jössz, nem bontom!!!):
LAP: ASRock N68C-S UCC (chipset borda nagyobbra cserélve)
CPU: AMD Athlon II x2 240 (heatpipe-os Opteron hűtővel)
RAM: Adata XPG Gaming 2x2GB DDR3-2000Mhz (CL9-1600-1T pipa)
SSD: Kingston V300 60GB (régi vezérlős, nem agyonírt)
HÁZ: SFF desktop (van benne anyag rendesen)
TÁP: AOpen (FSP) 300W 80+ APFC (halk, betonstabil TFX)
Monitor: AOC e943Fws (Led-es, hibátlan, dobozában)
Klaviegér: Rapoo DT8000 (egerentyű már nem a legjobb) -
Csiszike
tag
Keresek egy olcsó félkonfigot netezésre, torrentre.
Ami kellene: alaplap hátlappal + proci hűtővel + memória
Integrált grafika előny (chipsetben vagy prociban)
Core2Duo vagy valami AM2 cucc lenne a minimum, valami olcsó Sandy/Ivy Bridge Pentiummal bezárólag. -
S.Feri
őstag
Srácok, valaki megy a héten Debrecenbe még? Sajna én nem dolgozom, egy tabot kellene átvinni, egy fél rum, meg valami erős ellenében természetesen.
-
elistvan
őstag
Érdekel valakit e8400-es core2 proci? 2db-om van 3000Ft/db áron. Péntek reggel vagy vasárnap délután, hétfő délelőtt oda tudom adnia belvárosban.
-
Nirvanus
aktív tag
Dell Inspiron M5010 bontás, illetve eladó hajtólábas Singer varrógép. Bővebb infók privátban.
-
konci79
őstag
válasz
DonThomasino #49062 üzenetére
Ne aggódj,nem egyszerre jön meg hanem szakaszosan küldi a Távhő gondolom ahogy haladnak vele időnként kuldenek egy adagot.
-
FRENK1988
veterán
válasz
DonThomasino #49062 üzenetére
Tegnap vettem fel az tegnap előtt keletkezett ertesitivel
-
huliganboy
addikt
válasz
DonThomasino #49059 üzenetére
Én dijneten fizetem, de én is kaptam már vissza postán kp-ba!
-
Drughi
addikt
válasz
DonThomasino #49059 üzenetére
Mi így fizetjük.
Jött is vissza vagy 7000ft. -
DonThomasino
veterán
Van itt olyan aki csekken fizeti a fűtést a Nyírtávhőnek ?
és már megkapta az ideji visszajáró pénzt amit nem rég közölttek... -
XmoD
senior tag
válasz
CoolBoy323 #49055 üzenetére
Forraszto van kölcsön egy parkside
-
válasz
CoolBoy323 #49055 üzenetére
Ha lenne akkor nem irok ide
-
Sracok apro 1-2 perces forrasztasra vallalkozik valaki? Egy keramiakondit kellene a fejesem erolkodojebe varazsolni, pontosabb az OPA tok labara, rajzot viszek...
Burger Kingbol tudok vinni Deluxot vagy ami tetszik.(a mekibol nem mivel itt uzlet v. h. a felesegem)
-
PeetR
aktív tag
Eladó pár apróság:
Huawei P8 lite edzett üveg matt fólia: 1000ft
Iphone 6/6s 3D edzett üveg fólia: 1000ft
Iphone 6/6s Hybrid 360 tok + edzett üveg fólia : 1000ftHuawei B0 okosóra: 5000ft
-
Eladó dolgaim:
Pinnacle STUDIO MovieBox Plus 710 USB digitalizáló kártya 6k
Jó állapotú fekete atx házak 2k/db
Trust GXT 166 MMO egér garis 6k
ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev. 2 hűtés (csak az inteles lefogatója van meg) 3k
Thermaltake Contact 16 hűtés 4k
ASRock FM2A55M-HD+ lap 8k
HKC 1818 Led Monitor 10k
ddr3 ramok 1k/gb
Corsair Hydro Sieries H60 hűtés csak az amd-s lefogatója van meg 11k
I3 2120 proci 14k
Rajintek Morpheus vga hűtés 7k
Geforce GT610 2gb vga low profile 6k
1gb-os ddr2 ramok 1k/db
Cooler Master 600w táp 8k
Geforce GTX670 2gb vga 35k
Asrock 970 Extreme 3 lap 13k
Chieftec GPS-500A8 táp 6k
Cooler Master K350 ház 6k
Genius KB-G265 billentyűzet 3k
Keep Out 700W FX700 tápegység 5k
Cooler Master Seidon 120V vízhűtés 10k
Ati HD5670 512mb vga 6k
GIGABYTE GA-F2A78M-DS2 lap + A8 6600k proci 26k
Msi GTX750ti garis 29k
TeamGroup 120gb ssd sata3 8k
Fsp BlueStorm 550w táp 6k
Asrock H87M lap + I3 4160 proci 35k
SAMSUNG 250GB 850 EVO ssd garis 20k
Asus P5QD Turbo lap + 2gb ram + Q6600 proci + ház 21k -
SG3rg0
őstag
válasz
DonThomasino #49044 üzenetére
Szia! Nincs vele gond csak annyi munkája van hogy a kocsit se lehet lerakni. Köszi a válaszokat!
-
embe
nagyúr
Festékboltra tippetek? Ahol választék is van.. A Vasgyár utcait ismerem. Az Orosi úton megvan még?
zerge861 - Kérdezd szasanyi -t!
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok egy jó RENAULT-os autó szerelőt Nyíregyházán? Olyat mint a Kert utcán a szerviz.
-
wwhy
veterán
Újra eladó a kis HP 2530p noti (120GB HDD, 3GB RAM, 2 aksi, magyar billentyűzet stb.), mert a 99%-os vevő 3 hét után meggondolta magát.
40e, kis alku belefér. -
embe
nagyúr
válasz
huliganboy #49038 üzenetére
Ok. Köszi a tippet!
Nem vettem annak. -
huliganboy
addikt
Ha most eléggé rozsdás még javasolnék valamit a drótkefézés után.
Van egy fajta rozsdaátalakitó. Tejszerű anyag, relatíve gyorsan lehet haladni vele és két órával kell csak hamarabb befejezni a festés előtt. Ezzel hipp-hopp át lehet menni rajta, a rozsda helyén egy kékes-fekete anyagot kapsz ami kő kemény. Egy ilyen kis doboz kb 2 ezer forint de hihetetlen mennyiségű felületre elég és mint említettem nagyon gyorsan át lehet vele kenni.
Többet nem okoskodom
-
Plero
aktív tag
Érdekel valakit 4e Ft-ért egy TP-LINK TL-WR841N Ver.:8.4 router.( Firmware Version: 3.15.9 Build 140724 Rel.63227n , Hardware Version: WR841N v8 00000000 ) eredeti dobozában, leírásokkal kábeleivel. Bolti garancia már nincs rá.
-
embe
nagyúr
válasz
huliganboy #49035 üzenetére
Valszeg ez lesz akkor.
Köszi a választ! -
huliganboy
addikt
Én is utálom a következő mondatot hallani:
Hosszabb távon megéri.
A tapasztalat azt mutatta, hogy nagyon rozsdásodásra hajlamos vas esetén 1 esetleg 2 év és annyi megint rozsdásodik (fogy a vas is ugye).
Ha úgy akarod a fentiek közül a Hammerite amit javaslok. A Trinát jó még hazai de még sem annyira speciális.
-
embe
nagyúr
válasz
huliganboy #49033 üzenetére
Azért gondoltam a Hammerite festékre, mert az ugye 2 az 1-ben. Meg elvileg kimondottan rozsdára van kitalálva. Az első réteg egy alapozóként működne. A 2. lenne a dekor.
Legalábbis én mint hozzá nemértő így tervezem....
Nem nagyon akarok maszatolni külön alapozóval, és utána festékkel még. -
huliganboy
addikt
Sok éven át dolgoztam festékboltban (ára már kategóriát váltottam
), és csak azt tudom javasolni, ha nem akarsz vele évente küzdeni, mármint a rozsdával, hogy alapozd le rozsdagátló alapozóval. Tiszakor vagy budaprimer, de nem tudom ezek léteznek e még, de ha nem akkor nitro alapút használj, az gyorsan és keményebbre köt. Aztán mehet neki egy jobbfajta festék, akár hammerite is.
Édesanyámnál, alapozva van vagy 8 éve a kovácsoltvasnak látszó, de egyébként nem az vas kerítése, és 3 évente festjük át hammeriteval, azt is csak azért mert bemattúl egy idő után. Viszont rozsda még a legkritikusabb helyeken (kapuk alja) sem tapasztalható.
-
embe
nagyúr
Egy rozsdás kerítést szeretnénk lefesteni. Természetesen drótkefével átdörzsöltük.
Két fajta festéket néztünk ki. Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Trinát dekor fémfesték rozsdára és a Hammerite-t. Árban minimális az eltérés, a Hammerite annyival drágább, hogy spéci hígító kell hozzá, ami drága. A Trinát hagyományos hígítóval használható.
Tapasztalat, javaslat ezzel kapcsolatban? -
dAnky
aktív tag
Sziasztok! Elado lenne nyiregyen egy samsung ue48j6300 ivelt smart tv. Nagyon keveset hasznalt 2015 novembereben vettem onnantol 2 ev gyari samsung garancias. Hibatlan serulesmentes allapotban van. 140.000.- lenne az ara. Akit erdekel keressen nyugodtan
-
wwhy
veterán
Fekete SATA DVD-írót keresek, ócón.
-
XmoD
senior tag
usb-s analóg tv tunert keresek. w7 / linux támogatással.
-
Traxx
őstag
válasz
DonThomasino #49014 üzenetére
A Lidl-ben most akciós, 3m-es 3500 Ft. Nem tudom, ez mennyire jó ár
-
myk74
senior tag
válasz
huliganboy #49021 üzenetére
Köszönöm a tippet. Mi a nevük?
-
Drughi
addikt
Hali!
Penny hűségakciós pontja van valakinek feleslegbe?
Nem nagy érték, de nagyobb mennyiségnél sör / csoki szóba jöhet.Egyett már összegyűjtöttünk, de két gyerkőcnek még szeretnénk.
-
ttpityu
csendes tag
Keresek DVB-C dekódert.
-
myk74
senior tag
Sziasztok. Adott egy gyári Fiat punto 2-es cd, amihez megvan a kód, de valamiért nem kapcsol be, a kód beütés után azt írja hogy várjak. Azt tanácsolták hogy üttesem ki a kódot. Van itt olyan szaki aki ebben tudna nekem segíteni?
-
Janaboy
veterán
válasz
Debreceni uton is van ledes bolt, vagy az egyhaz utcan is.
De amugy ha a hardveraprorol rendelsz az is olcso. -
INMOTEP
őstag
válasz
szerintem OBI vagy a kgst piacon is láttam
-
DonThomasino
veterán
Legolcsóbban hol tudok LED szalagot venni ?
Szekrény világításnak kéne 1-2 m mind1 milyen. -
embe
nagyúr
válasz
huliganboy #49010 üzenetére
Inkább így helyes: lett neki otthon.
-
huliganboy
addikt
válasz
betyarr #49005 üzenetére
Gondolom a plexire gondoltál...
Nekem volt olyan, ahol a PC fújta ki a levegőt a fal mindig fekete lett egy idő után, oda én egy darabot a falra rakta, és mint ha odatapadt volna. Ha sima a fal akkor szerintem neked is odatapad, ha fűrészporos, ahogy most nálam mér nem működik..
-
betyarr
veterán
válasz
huliganboy #49002 üzenetére
és azt hogyan teszed fel?milyen ragaccsal,hogy ha le kell szedni,vagy cserélni kell akkor a festést ne tegye tönkre?mert én is gondoltam rá,de nem tudom,hogy mivel kéne fixálni
-
elistvan
őstag
válasz
elistvan #49003 üzenetére
Természetesen ha valakit a bazáros cuccaimból érdekel valami, abban is állok rendelkezésre.
-
elistvan
őstag
Kedves Fórumtársak!
3 eladó dolgom lenne illetve kettő mert a két videokártya közül az egyik megtartanám:
Sapphire Radeon 7770 1Gb Gddr5 Vapor-X OC Black Diamond (dobozában papírjaival 1000 helyett 1250Mhz-en jár gyárilag) 19k
Gigabyte Radeon 270OC 2Mb gddr5 (nem a gyári dobozában) 27k
illetve lenne egy eladó gépházam is:
Coolink CX7059BOP ATX érte 5ezret gondoltam.Természetesen mindenre jár 3 nap próbagar. A kártyák ventijei nem zúgnak, kocajátékosként nem voltak agyonhajtva.
A kártyákat jövő hét végén 29-e délelőtt avagy 21-22-én Nyíregyházán Korzó-Kossuth tér-Körte utca és vonzáskörzetében személyesen át tudom adni.
-
betyarr
veterán
válasz
Zozzz2000 #49000 üzenetére
a jelenlegi is mosható.egy bizonyos szintig.na meg most volt festés.valójában a gyerekek időnként koszos/esetleg zsíros kezétől akarom megvédeni a kapcsoló környékét.meg a kuka mögötti falrészt akarom védeni.felcsapódik a teteje és nekiütődik a falnak,vagy véletlenül ha belerúgunk,akkor ne koszolja össze a falat.ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Viccrovat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hegesztés topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan Samsung Galaxy A16 (4/128 GB, fekete)
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 15 Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1235U 10Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS 120Hz
- Keychron Q3 Pro ISO UK RED hot swappable switch
- MacBook Air M4 -új 2025- 435.000 Ft (magyar)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Logitech G PRO X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jedi Survivor PS5
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i7 9700E 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest