- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz huliganboy #49097 üzenetére
Igen, ez is szempont. Aztán nem deszka kerítés, hanem ilyen, mindkét oldalát festeni kellene, van belőle kb. 20-25m. Se időm, se kedvem , h ecsettel végigtapogassam, ezért gondoltam a festékszóróra.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
embe
nagyúr
Ne tedd!
Én sok éve vettem egy régi bontott kovácsoltvasszerű kerítést. lehomokfuvóztattam, nem kevés pénzért. Ezután festékszóróval festette le a sógorom. Egy kalap kakát sem ért. Pár év alatt tiszta rozsda lett. Akkor 1-2 évig szép volt, de utána......
Inkább ecsettel vigyél fel normális réteget! Szerintem. -
wwhy
veterán
Elektromos festékszórója van valakinek? Kölcsön szeretném kérni, kerítésfestés a cél.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
dfg54
tag
Jár valaki a közeljövőben az IKEA- ban Pesten? Esetleg rendel onnan valaki?
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
wwhy
veterán
Eladó:
- HP 2530p noti --> 35e
- Samsung Galaxy S5 Mini fehér, gyári független, kifogástalan állapotú -->40eELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
dfg54
tag
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
lakisoft
veterán
Eladó egy WDBUZG0010BBK-EESN 1TB USB3.0 (2 év garancia - mediamarkt) + 8Gb USB2.0 (4 év garancia mediamarkt) pendriver 20k számla és garilevél jár hozzá.
- Árad -
-
McReay
aktív tag
LED világításhoz merre tudok anyagot beszerezni Nyíregyházán belül?
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
XmoD
senior tag
10 ezer forintig keresek kerékpár vázat. Csak váz semmi sallang. A lényeg: acél vagy cro-mo anyag, canti vagy v-fék és 28 vagy 27-es kerékméret. Festése mindegy ... elég s.o.s lenne a dolog mert melóba járósról van szó.
-
greenface
aktív tag
Sziasztok, megbízható, jól dolgozó karosszériást tudtok ajánlani Nyíregyházán? (kisebb javításról lenne szó)
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
embe
nagyúr
Hali!
Van tippetek kerítésre fedlapot, illetve oszlopra fedlapot hol lehetne jó áron venni? -
Nirvanus
aktív tag
Engem ez csikolt nemrég.
[iTX-or-GtfO!]
-
huliganboy
addikt
Ha ki tudtok fogni egy swift 1.3 8v verziót mely szép állapotban van, és nem rohad ajánlott meg venni. A motorja elnyűhetetlen, baj esetén a javítási költség elenyésző. Mindig legyen neki olajcsere 10 ezrenként és kimegy a világból.
Fékszett kb 12-15ezer Ft jó minőségű (hátsó fékbetét 2pár+2 pár első +2db tátcsa). Haverom 13 éves BMW esetén ez kb 70 ezer..
Fogyasztása még városban sem több 6-6.5l-nél.
[ Szerkesztve ]
-
myk74
senior tag
válasz lakisoft #49077 üzenetére
Én nem régen adtam el a kis puntomat, és vettem helyette újabbat. Ajánlom hogy autó szerelővel menjetek vásárolni,és érdemes elektronikusan is lekéretni az adatokat.
Tudom másnak ez nem nagy érték autóban, de ha valakinek ennyi a spórolt pénze, rosszul tud esni egy átverés. Én nem így tettem és volt egy kis galiba.Nincs kéz Nincs csoki!
-
Sirandrish
legenda
válasz lakisoft #49077 üzenetére
Ha sikerül találni, privátban jelezd már kérlek.
Hasonlón gondolkodom én is, az asszonynak akarom venni, és kíváncsi vagyok mit lehet kapni ennyiért.
Kb ennyit szánnék rá én is mert csak bevásárlásra és mondjuk havi 1-2 túrára lenne használva,Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
lakisoft
veterán
Suzuki Swiftet keresek megvételre, 200-250k körül friss műszakival. Akinek van ilyen kérem keressen.
- Árad -
-
Madn!ght
addikt
-
Nerazim
őstag
Valaki tudna ajánlani egy jól dolgozó, megbízható villanyszerelőt? Nem nagy munkára kellene.
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nirvanus
aktív tag
Lomolok itthon...
Nini, egy konfig (40k, 35k, ha érte jössz, nem bontom!!!):
LAP: ASRock N68C-S UCC (chipset borda nagyobbra cserélve)
CPU: AMD Athlon II x2 240 (heatpipe-os Opteron hűtővel)
RAM: Adata XPG Gaming 2x2GB DDR3-2000Mhz (CL9-1600-1T pipa)
SSD: Kingston V300 60GB (régi vezérlős, nem agyonírt)
HÁZ: SFF desktop (van benne anyag rendesen)
TÁP: AOpen (FSP) 300W 80+ APFC (halk, betonstabil TFX)
Monitor: AOC e943Fws (Led-es, hibátlan, dobozában)
Klaviegér: Rapoo DT8000 (egerentyű már nem a legjobb)[iTX-or-GtfO!]
-
Csiszike
tag
Keresek egy olcsó félkonfigot netezésre, torrentre.
Ami kellene: alaplap hátlappal + proci hűtővel + memória
Integrált grafika előny (chipsetben vagy prociban)
Core2Duo vagy valami AM2 cucc lenne a minimum, valami olcsó Sandy/Ivy Bridge Pentiummal bezárólag. -
S.Feri
őstag
Srácok, valaki megy a héten Debrecenbe még? Sajna én nem dolgozom, egy tabot kellene átvinni, egy fél rum, meg valami erős ellenében természetesen.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
elistvan
őstag
Érdekel valakit e8400-es core2 proci? 2db-om van 3000Ft/db áron. Péntek reggel vagy vasárnap délután, hétfő délelőtt oda tudom adnia belvárosban.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Nirvanus
aktív tag
Dell Inspiron M5010 bontás, illetve eladó hajtólábas Singer varrógép. Bővebb infók privátban.
[iTX-or-GtfO!]
-
konci79
őstag
válasz DonThomasino #49062 üzenetére
Ne aggódj,nem egyszerre jön meg hanem szakaszosan küldi a Távhő gondolom ahogy haladnak vele időnként kuldenek egy adagot.
-
FRENK1988
veterán
válasz DonThomasino #49062 üzenetére
Tegnap vettem fel az tegnap előtt keletkezett ertesitivel
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
huliganboy
addikt
válasz DonThomasino #49059 üzenetére
Én dijneten fizetem, de én is kaptam már vissza postán kp-ba!
-
Drughi
addikt
válasz DonThomasino #49059 üzenetére
Mi így fizetjük.
Jött is vissza vagy 7000ft. -
DonThomasino
veterán
Van itt olyan aki csekken fizeti a fűtést a Nyírtávhőnek ?
és már megkapta az ideji visszajáró pénzt amit nem rég közölttek...[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
XmoD
senior tag
válasz CoolBoy323 #49055 üzenetére
Forraszto van kölcsön egy parkside
-
Archttila
veterán
válasz CoolBoy323 #49055 üzenetére
Ha lenne akkor nem irok ide
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Sracok apro 1-2 perces forrasztasra vallalkozik valaki? Egy keramiakondit kellene a fejesem erolkodojebe varazsolni, pontosabb az OPA tok labara, rajzot viszek...
Burger Kingbol tudok vinni Deluxot vagy ami tetszik. (a mekibol nem mivel itt uzlet v. h. a felesegem)[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
PeetR
aktív tag
Eladó pár apróság:
Huawei P8 lite edzett üveg matt fólia: 1000ft
Iphone 6/6s 3D edzett üveg fólia: 1000ft
Iphone 6/6s Hybrid 360 tok + edzett üveg fólia : 1000ftHuawei B0 okosóra: 5000ft
[ Szerkesztve ]
-
tag
Eladó dolgaim:
Pinnacle STUDIO MovieBox Plus 710 USB digitalizáló kártya 6k
Jó állapotú fekete atx házak 2k/db
Trust GXT 166 MMO egér garis 6k
ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev. 2 hűtés (csak az inteles lefogatója van meg) 3k
Thermaltake Contact 16 hűtés 4k
ASRock FM2A55M-HD+ lap 8k
HKC 1818 Led Monitor 10k
ddr3 ramok 1k/gb
Corsair Hydro Sieries H60 hűtés csak az amd-s lefogatója van meg 11k
I3 2120 proci 14k
Rajintek Morpheus vga hűtés 7k
Geforce GT610 2gb vga low profile 6k
1gb-os ddr2 ramok 1k/db
Cooler Master 600w táp 8k
Geforce GTX670 2gb vga 35k
Asrock 970 Extreme 3 lap 13k
Chieftec GPS-500A8 táp 6k
Cooler Master K350 ház 6k
Genius KB-G265 billentyűzet 3k
Keep Out 700W FX700 tápegység 5k
Cooler Master Seidon 120V vízhűtés 10k
Ati HD5670 512mb vga 6k
GIGABYTE GA-F2A78M-DS2 lap + A8 6600k proci 26k
Msi GTX750ti garis 29k
TeamGroup 120gb ssd sata3 8k
Fsp BlueStorm 550w táp 6k
Asrock H87M lap + I3 4160 proci 35k
SAMSUNG 250GB 850 EVO ssd garis 20k
Asus P5QD Turbo lap + 2gb ram + Q6600 proci + ház 21k -
SG3rg0
őstag
válasz DonThomasino #49044 üzenetére
Szia! Nincs vele gond csak annyi munkája van hogy a kocsit se lehet lerakni. Köszi a válaszokat!
-
embe
nagyúr
Festékboltra tippetek? Ahol választék is van.. A Vasgyár utcait ismerem. Az Orosi úton megvan még?
zerge861 - Kérdezd szasanyi -t!
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok egy jó RENAULT-os autó szerelőt Nyíregyházán? Olyat mint a Kert utcán a szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Újra eladó a kis HP 2530p noti (120GB HDD, 3GB RAM, 2 aksi, magyar billentyűzet stb.), mert a 99%-os vevő 3 hét után meggondolta magát.
40e, kis alku belefér.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
embe
nagyúr
válasz huliganboy #49038 üzenetére
Ok. Köszi a tippet!
Nem vettem annak. -
huliganboy
addikt
Ha most eléggé rozsdás még javasolnék valamit a drótkefézés után.
Van egy fajta rozsdaátalakitó. Tejszerű anyag, relatíve gyorsan lehet haladni vele és két órával kell csak hamarabb befejezni a festés előtt. Ezzel hipp-hopp át lehet menni rajta, a rozsda helyén egy kékes-fekete anyagot kapsz ami kő kemény. Egy ilyen kis doboz kb 2 ezer forint de hihetetlen mennyiségű felületre elég és mint említettem nagyon gyorsan át lehet vele kenni.
Többet nem okoskodom
[ Szerkesztve ]
-
Plero
aktív tag
Érdekel valakit 4e Ft-ért egy TP-LINK TL-WR841N Ver.:8.4 router.( Firmware Version: 3.15.9 Build 140724 Rel.63227n , Hardware Version: WR841N v8 00000000 ) eredeti dobozában, leírásokkal kábeleivel. Bolti garancia már nincs rá.
[ Szerkesztve ]
"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
embe
nagyúr
válasz huliganboy #49035 üzenetére
Valszeg ez lesz akkor.
Köszi a választ! -
huliganboy
addikt
Én is utálom a következő mondatot hallani:
Hosszabb távon megéri.
A tapasztalat azt mutatta, hogy nagyon rozsdásodásra hajlamos vas esetén 1 esetleg 2 év és annyi megint rozsdásodik (fogy a vas is ugye).
Ha úgy akarod a fentiek közül a Hammerite amit javaslok. A Trinát jó még hazai de még sem annyira speciális.
-
embe
nagyúr
válasz huliganboy #49033 üzenetére
Azért gondoltam a Hammerite festékre, mert az ugye 2 az 1-ben. Meg elvileg kimondottan rozsdára van kitalálva. Az első réteg egy alapozóként működne. A 2. lenne a dekor.
Legalábbis én mint hozzá nemértő így tervezem....
Nem nagyon akarok maszatolni külön alapozóval, és utána festékkel még. -
huliganboy
addikt
Sok éven át dolgoztam festékboltban (ára már kategóriát váltottam ), és csak azt tudom javasolni, ha nem akarsz vele évente küzdeni, mármint a rozsdával, hogy alapozd le rozsdagátló alapozóval. Tiszakor vagy budaprimer, de nem tudom ezek léteznek e még, de ha nem akkor nitro alapút használj, az gyorsan és keményebbre köt. Aztán mehet neki egy jobbfajta festék, akár hammerite is.
Édesanyámnál, alapozva van vagy 8 éve a kovácsoltvasnak látszó, de egyébként nem az vas kerítése, és 3 évente festjük át hammeriteval, azt is csak azért mert bemattúl egy idő után. Viszont rozsda még a legkritikusabb helyeken (kapuk alja) sem tapasztalható.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Egy rozsdás kerítést szeretnénk lefesteni. Természetesen drótkefével átdörzsöltük.
Két fajta festéket néztünk ki. Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Trinát dekor fémfesték rozsdára és a Hammerite-t. Árban minimális az eltérés, a Hammerite annyival drágább, hogy spéci hígító kell hozzá, ami drága. A Trinát hagyományos hígítóval használható.
Tapasztalat, javaslat ezzel kapcsolatban? -
dAnky
aktív tag
Sziasztok! Elado lenne nyiregyen egy samsung ue48j6300 ivelt smart tv. Nagyon keveset hasznalt 2015 novembereben vettem onnantol 2 ev gyari samsung garancias. Hibatlan serulesmentes allapotban van. 140.000.- lenne az ara. Akit erdekel keressen nyugodtan
-
wwhy
veterán
Fekete SATA DVD-írót keresek, ócón.
-
XmoD
senior tag
usb-s analóg tv tunert keresek. w7 / linux támogatással.
-
Traxx
őstag
válasz DonThomasino #49014 üzenetére
A Lidl-ben most akciós, 3m-es 3500 Ft. Nem tudom, ez mennyire jó ár
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
myk74
senior tag
-
Drughi
addikt
Hali!
Penny hűségakciós pontja van valakinek feleslegbe?
Nem nagy érték, de nagyobb mennyiségnél sör / csoki szóba jöhet.Egyett már összegyűjtöttünk, de két gyerkőcnek még szeretnénk.
-
ttpityu
csendes tag
Keresek DVB-C dekódert.
-
myk74
senior tag
Sziasztok. Adott egy gyári Fiat punto 2-es cd, amihez megvan a kód, de valamiért nem kapcsol be, a kód beütés után azt írja hogy várjak. Azt tanácsolták hogy üttesem ki a kódot. Van itt olyan szaki aki ebben tudna nekem segíteni?
Nincs kéz Nincs csoki!
-
Janaboy
veterán
Debreceni uton is van ledes bolt, vagy az egyhaz utcan is.
De amugy ha a hardveraprorol rendelsz az is olcso.Janaboy
-
INMOTEP
őstag
szerintem OBI vagy a kgst piacon is láttam
-
DonThomasino
veterán
Legolcsóbban hol tudok LED szalagot venni ?
Szekrény világításnak kéne 1-2 m mind1 milyen." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
embe
nagyúr
válasz huliganboy #49010 üzenetére
Inkább így helyes: lett neki otthon.
-
huliganboy
addikt
válasz betyarr #49005 üzenetére
Gondolom a plexire gondoltál...
Nekem volt olyan, ahol a PC fújta ki a levegőt a fal mindig fekete lett egy idő után, oda én egy darabot a falra rakta, és mint ha odatapadt volna. Ha sima a fal akkor szerintem neked is odatapad, ha fűrészporos, ahogy most nálam mér nem működik..
-
betyarr
veterán
válasz huliganboy #49002 üzenetére
és azt hogyan teszed fel?milyen ragaccsal,hogy ha le kell szedni,vagy cserélni kell akkor a festést ne tegye tönkre?mert én is gondoltam rá,de nem tudom,hogy mivel kéne fixálni
-
elistvan
őstag
válasz elistvan #49003 üzenetére
Természetesen ha valakit a bazáros cuccaimból érdekel valami, abban is állok rendelkezésre.
-
elistvan
őstag
Kedves Fórumtársak!
3 eladó dolgom lenne illetve kettő mert a két videokártya közül az egyik megtartanám:
Sapphire Radeon 7770 1Gb Gddr5 Vapor-X OC Black Diamond (dobozában papírjaival 1000 helyett 1250Mhz-en jár gyárilag) 19k
Gigabyte Radeon 270OC 2Mb gddr5 (nem a gyári dobozában) 27k
illetve lenne egy eladó gépházam is:
Coolink CX7059BOP ATX érte 5ezret gondoltam.Természetesen mindenre jár 3 nap próbagar. A kártyák ventijei nem zúgnak, kocajátékosként nem voltak agyonhajtva.
A kártyákat jövő hét végén 29-e délelőtt avagy 21-22-én Nyíregyházán Korzó-Kossuth tér-Körte utca és vonzáskörzetében személyesen át tudom adni.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Zozzz2000 #49000 üzenetére
a jelenlegi is mosható.egy bizonyos szintig.na meg most volt festés.valójában a gyerekek időnként koszos/esetleg zsíros kezétől akarom megvédeni a kapcsoló környékét.meg a kuka mögötti falrészt akarom védeni.felcsapódik a teteje és nekiütődik a falnak,vagy véletlenül ha belerúgunk,akkor ne koszolja össze a falat.ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Interactive Brokers társalgó
- 65 milliárd dollárt költ AI-ra idén a Meta; készül Trump AI-akcióterve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest