- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sullerj
tag
válasz szabonagyur #63192 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy kb húsz perce nincs DNS feloldás, akkor igen . Írd be pl. google DNS-t (8.8.8.8) a routered beállításaiba másodlagos, harmadlagos DNS-ként és működni fog a net. (nálam legalábbis így megy most)
sj.
[ Szerkesztve ]
-
sullerj
tag
válasz szasanyi #48507 üzenetére
Anno én is körbejártam a témát (bár én karkötőt kerestem a feleségemnek) és végül egy Vidonn X6S-t rendeltem a gearbest-ről 26 dollárért. Topikja itt olvasható. Ha épp nem veszíti el a kapcsolatot a telefonnal (ez ritkán a miénkkel is előfordul, de egy bluetooth ki-be a telefonon megoldja), akkor szinte 100% hatásfokkal közvetíti az üzeneteket, értesítéseket, nálunk ez volt a szempont, hogy whatsapp, viber, sms, hívások értesítéseit közvetítse. Különösen jó benne, hogy a képernyőjén látod, hogy kitől jött, ki keresett. Unboxing video. A rezgései diszkrétek, ellenben az alkalmazás és a folyamatos bluetooth kapcsolat a telefont eléggé meríti. A karkötő műanyag szíja kb egy évig fog tartani és egyelőre nem találtam hozzá pótszíjat, ezek sajnos ilyen eldobható dolgok.
Nekünk bevált, elfogadtuk a "hibáit", ezek ennyiért nem hibátlan cuccok..
-
sullerj
tag
ment privát Tamás .-)
[ Szerkesztve ]
-
sullerj
tag
válasz CoolBoy323 #46683 üzenetére
Priviben már elvitték fél órával előtted (most néztem meg a privit és válaszoltam rá, ezekben a pillanatokban kapta meg a gazdája is) :-(
[ Szerkesztve ]
-
sullerj
tag
Keresővel nem találom.. Ebben a topikban kért valaki Coca-colas dobozon található netes feltöltő kódot? Van egy ...
-
sullerj
tag
+1 :-)
[ Szerkesztve ]
-
sullerj
tag
válasz kriszpontaz #41572 üzenetére
üdv. mintha az rémlene valahonnan, hogy ahol kipostázták az új modemeket, ott az aktiválás/átszerelést követően egy hónapig valamelyik másik csomagba/sebességre átrakják a net sebességét, de erre nem mernék megesküdni, nem upc-t használok.
-
sullerj
tag
Ha pontosan ismered a saját és a családtagok igényeit, nem is lehet gond. Mi konkrétan minimális smart képesség (youtube kliens), illetve 2D kép alapján döntöttük, mindenféle előzetes elképzelés nélkül. Megbámultuk a kiállított tv-k képeit SD-n , HD-n, aztán Sony lett. Annak el tudom mondani az apróbb nyűgjeit (relative lassú bekapcsolás, menürendszer sem gyorsvonat, alapértelmezett felirat lehetne nagyobb). Rokonnak segítettem tv-t venni ugyancsak, nagyon Pana-t akart, aztán végül kikötött egy LG-nél. Fentebb írtam végül miért (igaz ott a 3d szempont volt, így eléggé leszűkítette a kört)
[ Szerkesztve ]
-
sullerj
tag
válasz S.Feri #40425 üzenetére
Üdv! Szerintem a tv vásárlás pont az a kérdés, amit nem érdemes specifikációk alapján meglépni: menürendszer sebessége, beépített média kezelő feliratkezelése, képminőség, képjavító funkciók javítanak, vagy még rosszabbá teszik a képet (fényerővel variálhatnak), - mind olyan faktorok, amik az amúgy szép kép mellett elronthatják az ember szája ízét... pont panasonicnál van azt hiszem, hogy ha pl. egy fullhd filmet játszol le, és képjavító funkciókat használsz, akkor akár akadozhat is a kép, mert nem bír mindent processzorból, szerintem márkatopikok vagy pl. egy mediamarktos látogatás segíthet inkább (ezzel nem lebecsülni kívánom az itteni gárdát, csupán a saját és a rokonságban lévő példák alapján tudom, hogy a kinézetthez képest a gyakorlat mennyira átírja a végső döntést). Pl. Panasonicnál -nem ezeknél a típusoknál konkrétan, de...- a menürendszer lassúsága, illetve a médialejátszós anomália lerombolta az amúgy szép kép első benyomását. Szóval csak óvatosan :-)
-
sullerj
tag
AM2-es u/mATX -es alaplap érdekelne jó áron. Köszönöm, ha valaki jelez!
-
sullerj
tag
Lomtalanítás 2.0
(még mindig Nyíregyháza, még mindig nem postázok)amd sempron 64 / 3400+ (socket 754) -- (sda3400aio3bx) -- 1500 Ft -- működő gépből kiszedve. Ha elviszed, adok hozzá egy hűtőt is, sőt, ha kell odaadom akár az alaplapot is amiben volt (az alaplap bajai: olykor elfelejteti a bios a beállításait, PATA portok nem működnek, csak sata van (K8N-E) és McGywer módszerrel (kábelkötelegő) lehet a proc hűtőt rögzíteni rajta. -- egyszerűen meguntam folyamatosan bütykölni, a kuka várja.
garancia a procira: próba, a "bonus" alaplapra semmi, azt kb nem működőként adom hozzá.amd Athlon XP 3000 + (socket A) - (axda3000dkv4d) -- 1000 Ft -- ha nagyon tüzetesen megnézem, mintha kissé sarkazva lenne. ettől függetlenül működik, azonban embertelenül melegszik, sose bírtam lehűteni kalandvágyó modder vigye csak.
garancia: semmi. saját felelősségre vidd, ha kell, igazi alaplapkondi gyilkos proc :-)ITE 8212 Ata IDE controller card (atapi biossal) -- 1000Ft - a fenti K8N-E alalap döglött ATA portjai miatt vettem meg. Hát, mit ne mondjak, volt már bölcsebb befektetésem is. Most bagóért elvihető.
garancia: próba -
sullerj
tag
Memóriák, és hangkártyák elmentek, marad az AGP-s farigcsált CSODA!
-
sullerj
tag
Lomtalanítás!
Az alábbi eszközökre próbagart adok (hazaviszed, kipróbalod, ha jó örülsz a jó vételnek, ha nem, megbeszéljük mikor vegyem vissza), ennek megfelelően árazom is. Működő gép(ek)ből vettem ki, nyilván már korosak, a memória kivételével évek óta nem használom már őket, így ennek megfelelően, saját felelősségre vegye meg, aki akarja, nem tesztelgetem. Nem (!!!) postázok.
2 db 1Gbyte DDR400 RAM - modul , 1 db 2000Ft
1 db Audigy LS SB0310 (nincs doboz, nincs papír) : 1000Ft
1 db SB LIVE 5.1 SB0100 (nincs doboz, nincs papír) 1000Ft
1 db AGP gigabyte nx7600gs -td256z // passzív hűtés, de ormótlan szakbarbár módon rá van csavarozva egy nyolccentis venti, aminek kb nulla a hangja. (doboz nincs) 4000Ft -Ha valakit érdekel valami, pm..
[ Szerkesztve ]
-
sullerj
tag
socket 754 -es alaplapja valakinek ?
-
sullerj
tag
Socket A-s proci ? 2800+ tól felfele valami működőképes ?
[ Szerkesztve ]
-
sullerj
tag
Sziasztok!
Socket A-s Asus a7v8x-x alaplapomba barton magos athlon xp 3000+ , esetleg sempron 3000+ t, vagy nagyobbat keresnék, a jelenlegi sempron 2200+ processzoromat felváltandó, hozzuk ki amit lehet a hardvereszközeinkből jeligével, valamilyen értelmes áron
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN