Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
lehet valami drivered hibádzik még...nézd meg más játékkal is,mert ha mással is gond van,akkor általánosan lassú valamiért az adatátvitel.nekem pl.a winchester haldoklása is igy tünt fel,a végén már nem tudtam 4x-esen sem irni pl.dvd-lemezt,mert nem birta az átviteli sebességet,a cod is lassan töltött.viszont friss winnel esélyes,hogy valami,pl.procidriver,chipset driver,vidkaridriver,hangkaridriver más,mint volt,vagy még fent sincs.esetleg nézd meg defragmentálóval is a winyót...mármint ha nem az xp-s partición van.egyébként 4-5mp nekem,amig bejön a connect ablak xfire-n inditva egy gémet,vagyis max eddig látszik a kép csak.pedig nekemvan vagy száz map,50 mod és a komplett fejlesztőkészlet a codra pakolva

Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi