Hirdetés
- RAM topik
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Google Chromecast topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
Mit lehet ajánlani annak, aki maga sem tudja mit akar és kb. hova menne. Európa 4 ország kizárásával is rengeteg lehetőséget rejt. Ha valakinek semmi elképzelése nincs, hogy nagyjából merre töltené szabadidejét, annak ott az internet és rá tud keresni bármire. Ha már legalább körvonalakban meg van az útirány, akkor lehet normális tanácsokat adni. Én pl. nem tudok magamnak és a családnak olyan helyet elképzelni, ahol 1-2 hét partonfekvés van, mert engem a felfedezés jobban érdekel még akkor is, ha rengetegszer voltam már az adott helyen, ha meg még nem voltam arra, akkor csak megnézném már mi van ott.
De ha már gyerekbarát tengerpart, akkor Salou környékét ajánlanám Barcelona közelében. De azt is leginkább azért, mert ott van Európa legjobb vidámparkja, a Port Aventura meg egy rakás egyéb csúszdapark, delfinárium, ingyenes showműsorok a városban, stb. Kizárt, hogy egy gyereknek ne jönne be. De mint bárhol Spanyolországban, kulturálisan is erős a környék, így meg az egy hét partonfekvés ugrik. De bármely országban könnyen lehet találni gyerekbarát helyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest