Hirdetés
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nándor1990
csendes tag
válasz
ArmanD. #1324 üzenetére
azért nem válaszoltam az üzenetedre, mert nem vagyok aktív tagja a fórumnak (tehát nem is lépek be). most is csak mobiltelefon miatt léptem be és láttam meg üzeneted.
nos, sokat kutakodtam az interneten, de hát magyar oldalakon nem sok megoldásra lelni. így hát a hibaüzenetet beírtam angolul a googleba, majd kerestem. szépen ki is adogatott oldalakat, főképp fórumokat ahonnan az áldozattok segítséget vártak.
a megoldás számomra ez volt: több fórum olvasgatásakor figyelmes lettem arra, hogy olyanokat írkáltak, hogy a 320.18-as driver hibás. régebbit kell feltelepíteni. fogtam magam és egyszerűen letöröltem a 320.18-at és feltettem a 311.06-ot (a fórumokon 314-et írtak, de én azt nem találtam magyarul)....és megjavult az egész kóceráj!
u.i.: a 311.06 csak windows update-ben elérhető!
Új hozzászólás Aktív témák
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest