- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Johnny
senior tag
4. Az utolsó driver megjelenésekor nekiállt átírni az akkor kijövö 50.x-es drivert. Aztán amikor kijött az elsö bétás 53.x-es driver, akkor a weblapra kirakta, hogy azt kezdi átírni, ha kész lesz kinn lesz a weboldalon, hagyják békén. Ez még októberben volt. Azóta csend van/volt. NEM néhány hete kezdte.
Elég sokáig használtam az utolsó driverét. Kipróbáltam mindkét módban, leteszteltem anno rendesen. Quality módban nálam teljesen ugyanúgy ment, a képminöséget én nem láttam jobbnak. Szvsz parasztvakítás. Régebben én is azt mondtam szebb az Omega, mert elhittem. De nem az.
Amit hozzá ad refresh progit nekem nem jött be, még mindig a HzTool-t használom (korrektül mükszik és mindennel kompatibilis).
Régebben rendes összehasonlítást láttam valamelyik tesztoldalon az NV-s és az Omega (plusz egy-két) driver között. Különbségek, ha voltak is minimálisak és vegyesen sebességben, képminöségben semmi. Nemrég volt ugyanilyen teszt Ati driverekkel is, ha jól emlékszem itt is minimálisan más eredményekkel.
Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest