Legfrissebb anyagok
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Tommmy
tag
Szóval felraktam és látjátok itt vagyok! :)
Szóval változást tulajdonképpen csak a Ide vezérlésben vettem észre. Azt hiszem mostmár teljes támogatást kap az Nforce2 chipkészlet ilyen téren is! :D Most SPP/IGP Ide kontrollert tesz fel, amiben mind a Master mind a Slave csatornákohoz be tudod állítani a megfelelő kezelési értéket!
Rakjátok fel, veszteni nem vesztetek semmit!
Fontos! Először én leszedtem a régi Drivert a DriverCleaner nevű progival! Lehet hogy más ezt nem tette meg és emiatt halt meg a rendszer, de ezt nem tudom biztosan!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest