Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Hmm..tényleg. Rosszul emlékeztem.
Ettől még a "nagyon kellemetlenből" kibillent a "még mindig kellemetlenbe" a helyzet. Ugyanis ettől a driverek nem javulnak meg hozzá (ha már vannak egyáltalán linuxos driverek hozzá), és a gma500 gyorsításának támogatottsága nem túl rózsás, és nem tudom mennyit fog ez javulni.
Pl. nvidia kártyák már talán már a 6ezres széria óta támogatják a gpus gyorsítás valamilyen formáját. Ennek ellenére se az mplayer-hc se a coreavc nem támogatja olyan régóta ezeket. Ati dolgait nem ismerem. Linux alá ez a kettő sincs mint tudjuk (bár coreavc beüzemelhető különböző emulálások kapcsán, de így elveszíti a sebességéből adódó fölényének többségét). Külön kell forgatni vpaut minden alá egyelőre, de legalább van rendes nvidia driver, és vlc 1.1 (amit nemsokára ígérnek) már alapból vinni fogja.
Lehet anyám gépét majd lecserélem egy ilyenre, sőt idővel valószínű...de ő windowst használ, és megfelel neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs