- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz Predatorr #9004 üzenetére
Fluid-nak gondolod, vagy annak érződhet, de egyáltalán nem az a 60 Hz, semmilyen rendszeren sem! Ülj át 120 vagy 144 elé hosszabb időtartamra, s a hátad mögé fogod kívánni a 60-at. Parancsolj, egy gyorstalpaló, gyönyörűen elmagyarázza neked: [link]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Busterftw
nagyúr
válasz Predatorr #8993 üzenetére
Hát akkor én is a szemorvost tudom csak ajánlani, van erre ezer teszt, ki van mérve a különbség illetve bármelyik blind teszten megmondják a 60hz vs 144Hz különbséget.
De különben sem azt mondtuk, hogy a 60Hz/60Fps nem fluid, hanem azt hogy lényeges és látható különbség van magasabb Hz/FPS között vs 60Hz/FPS.
-
pidzse4
aktív tag
válasz Predatorr #8977 üzenetére
látni lehet a különbséget kb 240 hercig de a fölött már nem. 60 herc mindenre elég kivéve ha online fps játékot játszol mert ott az nyer aki gyorsabb vagyis több az esélye. de sima játékra, filmezésre 60 herc elég szerintem is. 60 fps stabilan az alá nem esik hibátlan a kép. gondoljatok bele 1 másodperc alatt 60 képkocka pereg le és a a szem 1 kockának látja csak, nagyon gyors. csak játákra kell több másra felesleges. én ugyan olyan jol eljátszom 120 hercen mint 60 hercen.
[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz Predatorr #8977 üzenetére
Dehogynem látja. Használtál már valaha 60Hz feletti monitort?
Már a CRT-s időkben is ég és föld volt a különbség a 60Hz és 75Hz között. 60 és 120Hz között egetverő a különbség. Mindig le is sokkolódok, amikor bemegyek a munkahelyre. Konkrétan programozáshoz is nagyon fárasztó a szemnek a 60Hz hosszú órákon keresztül.I am having fun staying poor.
-
fatal`
titán
válasz Predatorr #8860 üzenetére
Hasonló a tapasztalatom (tuningot leszámítva), nekem Gainward 4090 van, ott se sok értelmét látom a kitámasztónak, de azért ráraktam, bár szerintem stabilabb nélküle, mint a Suprim 3080-am volt.
Corsair tápkábelem van, nem értem, hogy ezt hogy lehet rosszul bedugni? Vajon az átalakítók szarok?
-
Predatorr
őstag
válasz Predatorr #8859 üzenetére
Elsőre függőlegesen került a házba, de vezetékkel már nem ment fel az oldala (nagyon hülye kell, legyen, aki ezeket a kábeleket nem képes rendesen csatlakoztatni, akkorát kattant mind a 4 csatlakozója), kapott egy PCI-E4.0 beépítő keretet. Egyébként olyan stabilan állt az alaplapban, hogy a gyárilag mellékelt, egyébként hosszabítható kitámasztónak annyi értelme sem volt, mint BMW-ben az indexnek.
Kimaradt: a RAM-okat feljebb nem mertem, illetve nem láttam értelmét tesztelni.
Ezzel a géppel tervezek most már a következő 5 évre.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 4060 EVO OC eladó! Garancia+számla (a Te nevedre)!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Hardverbeszerzés, IT Szerviz, Weboldal Készítés és SEO Teljes Körű Megoldások!
- MSI RTX 4060 Ti VENTUS OC 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD GHOST RTX 4070 12GB! RGB-s! Garancia+számla (a Te nevedre)!
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Asus Dual RTX 4060 OC
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X videokártya - Alza garancia: 2026.09.20.
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER GAMING OC 16G - 36 hónap magyar, bolti garancia + 12 hónap gyártói
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE RTX 4070Ti SUPER WINDFORCE MAX OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / MAX változat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest