- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
Balu7606 #9768 üzenetére
Ugye nekem is zotac trinity oc van.De én kis házamban nem férek el ilyen szépen.És engem zavart,hogy ez az átalakító,meg a 3 8 pin is,sok helyet foglal=rosszabb légáramlás.
Így vettem 90fokos kábelt tápomhoz,és minden meg lett oldva.
Bár igaz előző kártyánál is ezt mondtam,de most már csak marad ez tovább,főleg,hogy áfa nélkül intézte rokon,szval nem igazán lehet eladni gar alatt.Így 5 évig szinte biztosan marad.("már ha megélem a végéig")KRoy19:
Ismerősnek is ez van,és ő is mondta,hogy forró,de nem gondoltam volna,és én még azt hittem ryzen cpu melegszik keményen...De ilyen cpu/alkatrészek mellett nem értem a 4070ti-t csak.
(lehet elfogyott a keret).Vagy 80-90es gpu jobban melegszik,és az már sok lenne,lehet azért lett csak 70ti
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ELADVA
- AKCIÓ!!! GIGABYTE RTX 4080 GAMING OC 16GB GDDR6X, 2 év hazai kisker garancia, szinte új, hibátlan!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- !! Újszerű !! RTX 4070 Ti Super 16GB 2027-ig GARANCIÁLIS! /Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest