Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Ennek mi köze a bányászokhoz? Minden gamer akinek régebbi procija/lapja van kapni fog némi "ingyen" teljesítményt egy BIOS frissítésen keresztül. Azt nem tudom, hogy a bányászatra lesz-e hatása a Resizable Bar-nak, de azért szivassuk a gamereket akinek nem a legújabb hardvere van, hogy a bányászoknak is szar legyen? Enélkül is fel fogják vásárolni a videókártyákat, nem ezen fog múlni a dolog, amíg nem zuhan be megint a kriptovaluta értéke addig marad a bányászat.
-
KillerKollar
őstag
Reméled, hogy nem fogják kiadni régebbi platformokra? Mert? Én örülnék neki, ha a 9900K-m is támogatná, és szerintem nem vagyok vele egyedül, elég ha körbenézel Reddit-en.
Annak akinek újabb alaplapja meg procija van meg miért fájna, ha más is élvezheti ugyan azt a funkciót, amit Ő is? Nem azért vette meg azt a lapot és procit, hanem mert gyorsabbak, amikor kijöttek a 400-as lapkák és a 10.-edik generációs procik még szó sem volt Resizable BAR-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest